12 January 2014 @ 12:23 pm
 
ō, tikko atcerējos, ka sapnī saņēmu komplimentu - no blakus istabas man bijušais klasesbiedrs atsūtīja īsziņu, ka man esot tik foršs dibens, ka grūti uzturēties ar mani vienā telpā. sapnī man mugurā bija vecas, maisīgas pidžāmbikses un milzīgs tkrekls. hmm.

in other news, tas ir tik stulbi, ka nevar dzīvniekam nekādā veidā paskaidrot, ka tas negaršīgais, cietais klucītis, ko gribi, lai viņš norij, ir pretsāpju zāles un ka pretsāpju zāles nozīmē, ka viņa jutīsies labāk. iepriekšējās dienas bija puslīdz menedžējami, bet šorīt, kad bija skaidrs, ka viņa ir diskomfortā, un metos tās zāles dot drusku agrāk, suns spītējās tā, ka maz nelikās - bez spļaušanas ārā vēl iemanījās tableti kopā ar karoti visgaršīgākā konserva izvemt. tas muļķīgais, muļķīgais apburtais loks - jo vairāk tās zāles ir vajadzīgas, jo mazāk kooperēties gribošs dzīvnieks ir, jo, nu, skaidrs, man arī negribētos darīt kaut kādu nesaprotamu lietu, ja es būtu sāpīguma nomocīta. tikai man tas, kurš mēģina piespiest to lietu darīt, varētu paskaidrot, ka būs labāk, ja piekāpšos, bet suns jau nesaprot. no mītiskā gudrā suņa ar piecgadīga bērna intelektu viņa ir ļoti, ļoti tālu.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
banderlogs[info]banderlogs on January 12th, 2014 - 12:55 pm
es gan nezinu, vai uz suņiem arī darbojas šitas triks, bet ja manējam kaķim jāiemāna tablete, parasti to saberžu pulverī un sajaucu ar eļļu. ja ar to pļuru nosmērē purniņu vai ķepas, viņš vienmēr nolaiza, tā ka gribi vai negribi, zāles ir apēdis.
(Reply) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on January 12th, 2014 - 01:09 pm
+1, vai arī saspied, sajauc ar ūdeni un ar karoti ielej mutē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 12th, 2014 - 01:44 pm
paldies, bet neznez, ar to liešanu man ir aizdomas, ka sanāks baigie zaudējumi - vai nu tecēs gan malām, vai arī aizrīsies un tāpat izsprauslās visu ārā, neuzticos savai koordinācijai. bet nu, tā kā tagad viņa ēd normāli, gan jau var vienkārši sākt sasmalcinātu jaukt iekšā tai konservā. ^^
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on January 12th, 2014 - 01:45 pm
nu vnk jāaizspiež purnu. vai jā, var uzsmērēt, jo tāpat nolaizīs
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 12th, 2014 - 01:41 pm
ideja riktīgi laba (vismaz kaķiem jau noteikti; tiem gan par laimi man nekādas tabletes nav bijis jādod), tikai laikam ne šim sunim, viņai principā nedrīkst neko taukainu dot ēst, jo tad viņa toč vemj.
bet, jā, es arī domāju, ka tiešām jāsāk smalcināt tās tabletes. vienkārši pirmajā dienā viņa arī neko (pat supersmaržīgo konservu!) neēda, tā ka tad produktīvāk bija ielikt tableti dziļi uz mēles un turēt muti ciet un paglaudīt kaklu, kamēr norij, strādāja kā pulkstenis, tāpēc turpināju tāpat arī uz priekšu.
(Reply) (Parent) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on January 12th, 2014 - 03:31 pm
es toties sapnī tusēju ar Bijonsī meitu.
(Reply) (Thread) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on January 13th, 2014 - 01:32 am
vai tad viņai nav kādi 2 gadi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on January 13th, 2014 - 01:33 am
problem? :D mēs spēlējāmies or sth
(Reply) (Parent) (Link)