18 November 2013 @ 03:56 pm
my hero  
tā kā kumelīšu tēja pašai bija izbeigusies un to, ka vietējā aptieka un arī veikals svētkos nestrādās, biju garāmejot piefiksējusi jau pirms kāda laika, vienīgā cerība bija kādi krājumi vecāku dzīvoklī pie kr. un, acīmredzamais neticamais!, viņš pat piekrita pats man to tēju atnest (ja pretī pagatavošu kaut ko ēdamu, bet tas jau pofig, nav ne pārāk jāģērbjas, ne kaut kur jāiet, ne jāpārstāj vaidēt, un jebkurā brīdī var apkrist vēkšpēdus uz grīdas, ja vajag). atnesa tēju, ēd manis krāsnī ceptos garšaugu kartupeļus ar mērci ("ķīniešu gaļa vistu gaumē" :D) un liek kaut kādu latviešu popsu svētkiem par godu, kas gan var būt dziedinošāk. :D un es patiešām pamazām sāku justies labāk.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on November 18th, 2013 - 04:19 pm
Nu re. :) pat nebija jāiet.

Es gan tagad sāku satraukties, vai arī mans vietējais veikals nebūs ciet, man reāli vairs nav ko ēst, jāmēģina neaizvilkt līdz tam, ka, ja nu ciet, citur vairs nevar pagūt aiziet.
ā, bet man ir benzīntanks tuvumā, nekad gan tur neesmu bijusi, bet izmisumā gdījumā varētu pārvarēt skopumu, pie viņiem moš pat kaut ko siltu var dabūt.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 18th, 2013 - 04:29 pm
benzīntankos ar silto gan tas risks, ka, ļoti iespējams, viss tikai ar gaļu ><
ja varēfu, nosūtītu Tev ēpastā kartupeļus, kr saka, ka ir "normāli, jā, var ēst" :D
(Reply) (Parent) (Link)