01 November 2013 @ 02:59 pm
rant  
man ir apnicis regulāri nesaņemt nekādu atbildi skaidri, tieši un persōniski (nevis sūtot kkādu vienādu masu vēsti socportālā vai ēpastā 537291 persōnām) cilvēkus aicinot uz kaut kādām sociālām lietām. es saprotu neatbildēšanu uz ēpastiem (pati pirms smartphone iegādes mēdzu tur neielūkoties dienām ilgi), es saprotu neatbildēšanu skype (nebūšana pie datōra, vai arī, kad lieto vairākus datōrus, un ziņas kaut kur pazūd, jo ir pienākušas vienā, kamēr cilvēks pievērsies citam, vai kautkātā), bet hrōniska neatbildēšana uz īsziņām, kurās ir konkrēti, saprātīgi jautājumi, ko var atbildēt ar divu burtu kombināciju, no kuru atbildēm kaut kas var būt atkarīgs (atšķirībā no, nez, jautājumiem a la "kāds jums tur šodien laiks" vai "kā iet"), es nezinu, es nespēju to tulkot nekā citādi kā vienīgi pilnīgu cieņas trūkumu pret mani. grr.
 
 
( Post a new comment )
i.[info]liizhj on November 1st, 2013 - 03:13 pm
neatbildēšana vispār, kad acīmredzami ir kkāda saruna, ir nesmuki.
and yet, pati mēdzu uz pastiem/vēstulēm neatbildēt divas nedēļas. jo vienkārši slinkums. acīmredzot lielāks, nekā rakstīt komentārus cibā.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 1st, 2013 - 03:28 pm
nu, es ļoti labi saprotu un pārāk nenosodu neatbildēšanu uz vēstulēm, tur tomēr parasti vajadzīga kaut kkāda teksta strukturēšana, tomēr vairāk jāsaņemas; un man persōniski vēstuļu sarakstes apgrūtina arī klātbūtnes sajūtas trūkums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
i.[info]liizhj on November 1st, 2013 - 03:33 pm
man it kā patīk sarakstīties [vismaz es to parasti tā nostādu], bet tajā pašā laikā tas tiešām prasa lielu saņemšanos, ja negribas rakstīt kaut kādu usual sūdu [atvainojiet]. bet varbūt tas būtu labāk, nekā neatbildēt nedēļu ilgumā. nezinu.
bet par īsziņām, jā, neatbildēšana uz tām tiešām ir kaitinoša.
(Reply) (Parent) (Link)
Kathe Kollwitz[info]tapetes_puksts on November 1st, 2013 - 03:15 pm
ja neatbild, tad nah tādu
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 1st, 2013 - 03:17 pm
vovo.
(Reply) (Parent) (Link)