30 Novembris 2016 @ 15:56
 
gribu mazliet pamuldēt par vegānisma propagandu.
zinu, ka feisbuks ir sūds, bet tik un tā besos, kad nevaru tur normāli paskrullēt cauri, jo kāds vegāns ir nošērojis asiņainu video, kur tiek spīdzināti dzīvnieki n shit pirms tiek pārvērsti pārtikā. man paliek slikti un skumji, protams, bet ne ilgāk par piecām minūtēm, jo tad eju uz virtuvi sev taisīt šķinķa sviestmaizi vai vārīt olas vai uzsildīt pienu priekš kakao vai kā tāda. šī metode nedarbojas uz mani, stulbie vegāni. kāpēc jūs tos klipiņus nevarat skatīties savos saietos un tad paijāt galviņas, cik labi esat, jo ēdat savus dārzeņus un soju un ko vēl ne. (piedošanu, ka ģeneralizēju jūsu diētu.)
es labprāt ēstu garšīgi un arī nekaitētu visām gotiņām un cūciņām, bet jums reāli jāizdomā citi veidi, kā savā sektā citus iesaistīt. vai arī vienkārši nebāžaties man un citiem virsū ar tiem lopkautuves skatiem. nav mans aesthetic.
un vēl shoutouts tiem vegāniem, kas savu dzīvesveidu patur savā guļamistabā, tfu, tas ir, virtuvē.
 
 
( Post a new comment )
[info]iguaana on 1. Decembris 2016 - 19:20
haha. pilnībā piekrītu, mani kaitina arī tie, kas nonstop liek par patversmēm un nomocītiem dzīvniekiem. vnk žēļ skatīties. ko tur likt fb, ja tik žēl- tad lai paņem pats.
(Atbildēt) (Link)