* * *

« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2008 | 05:24 pm

citāts no mana sena ieraksta (apm. pirms diviem gadiem): "kaut kad, kad viss cits būs izdarīts, visiem citiem būs labi, tu pievērsīsies viņai - melnai, rūgtai, bez cukura. desmit minūtes, nieka desmit minūtes no laika jūras tu būsi tu līdz galam sev. pēc tam viss sāksies no sākuma. pieskriet, padot, iedot, izklaidēt, noguldīt, ieaijāt... izsijāt sevi prom."

jā, tad vēl ne, bet šobrīd es jūtos izsijājusies. nu tā pavisam. tas, kas te staigā ir tikai kaut kādas niecīgas atliekas no tā lielā, veselā, spēcīgā, daudz varošā un darošā. ko tur bēdāt. patiesībā - es nebēdāju. meklēju variantu, kā vilkt savu nejēdzīgo (vai ne) dzīvību. ir iespēja, bet es jūtos tik ļoti izsijājusies, ka nav spēka. es nezinu. muļķe esmu.

Svešķermenis | ļoti vēlams - neklusēt! | Add to Memories


Comments {3}

* * *

from: [info]iguana
date: Okt. 28., 2008 - 05:52 pm
Svešķermenis

Ai, nu čabule, saņemies!
Paskaties kāds Tev mazais - grupā feinākais (protams, katrai mātei savs mazais ir labākais, bet pēc Taviem aprakstiem ir prieks par jums un jūtu, ka var izdarīt objektīvu vērtējumu). Tava dzīvība ir sasodīti jēdzīga salīdzinājumā ar citām jaunkundzēm, kas Tavā vecumā labākajā gadījumā knapi velk skolu (drīzāk apmeklējot nevis mācoties (kur Tu būsi ieguvēja, jo pēcāk dabonot iestāties augstskolā būsi ieguvēja, jo Tu būsi patiesi izsalkusi pēc mācībām, nevis vienkārši tā - papīra dēļ), ir tik daudzas jaunkundzes, kas iznieko šitos gadus. Bet Tev ir fantastisks mazais, kas pēcāk vairs nejauksies karjeras veidošanā, jo pats būs baigi nodarbojies pa skolām un pulciņiem, Tu visu laiku attīsties - nevis vienkārši sēdi mājās, bet darbojies - raksti, ķimerē auskarus, kurus cilvēki šajā krīzē joprojām ir gatavi pirkt!!! Jaunkundz, saņemies! Tev viss ir kruta! (gribēju rakstīt - Tici man, bet tas jau skanētu pārāk notrillināti un pārprotami! Galvenais ir - Tici sev! Šito gan es saku un gribu teikt.
Inga

Atbildēt | Diskusija


rudu

* * *

from: [info]rudu
date: Okt. 28., 2008 - 09:13 pm
Svešķermenis

paldies, Inga :)
var jau būt, ka Tev ir taisnība. ek. vienkārši uznāk brīži, kad šķiet, ka apkārt (tuvumā) cilvēku par maz, izklaide kā tāda = 0, gribas ko sasniegt, gribas ceļot, gribas vēl visādas smieklīgas muļķības darīt. viss paliek dārgs, arī studiju maksas - paliek bail, ka tā arī palikšu ar sapņiem acu kaktiņos un tukšām rokām.
un nu ir baigi grūti tikt no mājām ārā, iziet sabiedrībā. to visu pat nevar tā izstāstīt, kas galvā un "iekšās" darās.

Atbildēt | Iepriekšējais


UWA

* * *

from: [info]uwa
date: Okt. 28., 2008 - 06:24 pm
Svešķermenis

Saņemies un dari. Pārkāp sev pāri un dari.

Atbildēt