11 Janvāris 2014 @ 08:45
 
Sestdienas rītos man ir popsīgs background un es priecīgi lēkāju apkārt pa māju. Es neļauju sev pārgulēt domas un laiku. Pēctam vienīgais ieguvums ir tikai tāds ņeh, ņeh. Modinātājs ir arī sestdienā. Mācos dzīvot ritmos. Ēdu savu auzu pārslu putru un dzeru kafiju. Mans lielais plāns ar agro celšanos sestdienās ir tas, ka mana sporta zāle ir ielikusi jaunu nodarbību tieši sestdienu rītos. Un, protams, man ļoti gribās izmēģināt. Stundu ilga intensitāte iekš Bodycombat. Varēšu patizloties, visticamāk visu varošu un flexible, meiteņu sabiedrībā.
Sporta zāle ir tāda laba vieta šķiet, kur uzsākt netīšas sarunas un mazliet iedraudzēties. Un varbūt šogad es pat iemācīšos draudzēties, nevis pilnīgi visu un visus aizstumt no sevis prom un sabojāt pilnīgi jebkādu kontaktu. Jo lielāko daļu laika man patiešām tie citi neinteresē. Man drošvien būtu jāmaina attieksme un nav jābūt tik izvēlīgai draugu ziņā, jo neesmu nekāds zelta gabaliņš pati, bet tomēr, tomēr.... Manas augstās ekspektācijas diezgan ļoti nodara man pāri. Anyway, man patīk sporta zāles no rītiem un priecīgas sejas. Un pēc nodarbības ir vienmēr tāāāda enerģija un labsajūta. Ah.
 
 
( Post a new comment )
samanta[info]samantta on 11. Janvāris 2014 - 15:28
Es arī esmu izvēlīga un man ir maz draugu, bet es uzskatu, ka tas ir tikai normāli. Par šo pat sastrīdējos ar draudzeni, jo viņa draudzējas ar visiem. It kā liekas, ka jā, foršs cilvēks, viņai tik daudz draugu, bet viņa ir no tiem, kas uzturēsies pat jebkādu, random cilvēku pulciņā lai tikai nebūtu viena, kamēr es tad labāk sēžu viena, nevis ar kaut kādiem cilvēkiem, par kuriem man vienalga.

Bet, ja es dzīvotu tev kur tuvāk, es ar tevi obligāti draudzētos. Tu esi forša :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs: hmm[info]banderlogs on 12. Janvāris 2014 - 15:47
+1 par visu.

un varētu piebilst, ka augstas ekspektācijas pret citiem ir tīri noderīgi -mazāka iespēja nonākt ne tik labu cilvēku kompānijā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 12. Janvāris 2014 - 16:59
jā, tās augstās ekspektācijas ir kaut kas interesants. šķiet varētu visas pasaulīgās skumjas varētu novelt uz `amerikāņu sapni` no filmām un seriāliem, kas samācījuši svešas dzīves. un tad tajā reālajā dzīvē nekas no tā visa nenotiek...un visticamāk arī nenotiks. man ir jāmācās vairāk realitāte. un būs jau labi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
roskild[info]roskild on 12. Janvāris 2014 - 16:58
ak (samulsis smaids) to tā patīkami dzirdēt. un tu taču arī esi forša. iedvesmojos tik no taviem darba stāstiem un pašai uzreiz tā vieglāk dzīvot. because we can! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)