detsembris 6., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:35 - bītlu jaunais albums
ļoti klikbeitīgs izrādes nosaukums. un tad anti-klikbeitīgs izrādes apraksts un afišiņa par visādiem artifišālās inteliģences piemēriem un tekstiem.

labi, teksti varbūt bija, bet kopumā, tas bija tāds parasts stāsts par attiecībām ar robotu. par divu cilvēku attiecībām, un par iespējami izveidojamām attiecībām ar robotu. tādā hermaņa futūristiskā vieglā pesimisma stiliņā (jeh, pakļaušanās un helikopters, get over here). 2023. gads, londona (why of all the places?), kaut kāds mēģinājums tur ievilkt 1969. gadu / abbey road. starp jauno aktieru nomaiņām skan bītlu dziesmas, no kurām vien retā ir no "abbey road". turpinu domāt par to, vai šamējie nudien ir nopirkuši īstās tiesības, lai izmantotu tos fragmentus. pārejas, protams, loģiskas, jo visiem jaunajiem jādod sakāmais, bet it īpaši otrajā cēlienā tas notiek pārāk bieži raustīti. viena aina vai viens joks un viss, gaismu nodimmē līdz 20%, un jā. atkal pilnu prožektoru. kas arī beigās sāka sāpēt. mazliet laikam cieņas tam čalim, kas visu izrādi nospēlēja robotu. laikam joprojām mazliet nepārliecina tie paši purni, kas tā darīja arī kalpa zēna vasarā. no pozitīvajiem saukšu lapošku, tā balss un diezgam brīvums spēlēt/pateikt jebko ir baigi forši. kas vēl. krūmiņš izskatījās dahujā novecojis. un atkal pa skatuvi klaiņo makbuki. ne tikai pāvestam, arī šitiem te. un man legit likās, ka pēc piemā cēliena beidzās izrade. vienkārši negaidīts "o, tas gan ir interesanti," un viss. cilvēki iziet no zāles, un čau. bet vēl nebija hermaņa sīkais, un izrādās, ka būs ptrs cēliena. nu ok.



pēc izrādes aizgāju uz ofisu pēc riteņa, nejauši ieskrēju k., las bija atnākusi ar vienu austriešu erasmusieti, pasēdējām un iedzērām un parunājām par multikulturālām lietām. nu, atkarībā, kurs no viņiem uz maiņām gāja uz tualeti. šo sarunu līmeni knapi varēja izciest, tādā ziņā kā par "replacement over being at home". jo gribējās pēc tās garantētās radošās dozas pēc izrādes beigām mājās kaut ko uzspēlēt. nujā. un otrais vakars pec kārtas ar diviem dzērieniem. man, kurš vispār nekur neiet. jo parasti tās sarunas (it īpaši ar ķīnoeti, vai citiem skolas purniem, ķipa, heij, kā pēdējie gadi, kā dzīve n shit, nu bez nekādas piesaistes) nu nav, nepatīk, nekādas vērtības.

šodien nacionālajā esot bijusi arī revidenta pirmizrāde. vot, to es gribu redzēt. salīdzināt. ar veco jrt. ar to saundtreku no "17 pavasara mirkļiem", saindēšanos ar sviestu, pupainajām bābām, piedirsto tualeti, to tirkīzzilo toni kas izskatās pēc "mūzika dejām"... ehh. toreiz sēžot, tās bija četras stundas, bet tagad jau liekas, ka tās dikti seksīgās četras stundas. un kam jau pieskārāmies vakar, sen nekas tāds afrodīzisks nav ēsts. un k. ir brīnišķīga persuana. kaut kā arī in a away viņai ir drusku līdzīgas eksistenciālās iezīmes, bet viņa vienkārši visur iet un nodarbina sevi, un to es galīgi nesaprotu, kā tā var un kā tas izdodas, tik daudz visādos virzienos. un dīvaini, ka darbā katru rītu pēdējās divas nedēļas es izskatoties aizmiegojies. vai aizdomājies. atrodu tāsku, un tad es pār-domāju lietas. brīvajā laikā muldu. un tad atpakaļ. pie vēlami patīkamamām lietām. es joprojām gruzos par to visa nepateikšanu.


no moleskina:
bītlu jaunais albums, 5.12.19
"well, she was just 17" nav no abbey road
sadalīti divi dzīvokļi. čalim vīns un olīveļļa.
ievas un arābijas
sofija ar kolu ir nē (un četracim ir krekls par īsu)
kā viņi izdomā optimālo sienas augstumu?
izlietnes spiediens sāpīgi mazs
2023 un mošejas?
alekss + sofija = ??
robots noklājies ar gliteriem
divi ir kustībā, 3. (robots, vai bezpilota monologs) stāv uz vietas
smird kā tu no otras puses
robots un bauda?
šopenhauers un vēlmes
krūmiņš izskatās uber novecojis
"tas gan ir interesanti." - vislabākās cēliena beigas.
mazajā zālē ir trīs veidu krēsli
un "es esmu jrt" merčandaizs ir ļoti kūl. daudz kūlāks par to sainsbury's oranžajiem flīsa džemperiem.
otrais cēliens ir pārāk saraustīts
jančevska uz steorīdiem
pavasaris atkal..
Tags:

(2 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:6. detsembris 2019 - 11:46
(Link)
Par Krūmiņu - nezinu, nesen satiku, tikpat pārpasaulīgi skaists as ever!
(šis noteikti ir vissvarīgakais no visa ieraksta)
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:6. detsembris 2019 - 12:26
(Link)
nujā, man arī liekas, ka viņš noveco diezgan okei, tāpec viegli pārsteidza tāda sažuvusi seja un kristālīgi stiklainas acis. izskatījās pēc vai nu novecojuša, vai spēji apgarota. nu, varbūt meikaps pārāk labs. jā
r-r-r - bītlu jaunais albums

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba