Augusts 1., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:20

(5 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:1. Augusts 2014 - 11:59
(Link)
uh, sarakstīju atkal pārāk daudz. rekur TL;DR versija - man žēl, ka pat andergraundā tik daudz māxliniekiem ir aizspriedumi pret ļaušanos fīdbekam. jo, kamōn, tieši fīdbeks ir tas, ko vajag nereti; tāpēc arī to sauc par fīdbeku - jo *tikai* dzirdot fīdbeku, tu spēj būt objektīvāks, ghghghghghhhhhhh! (pun intended)

vēloties būt kaut cik konstruktīvs, pavaicāšu arī tev jautājumu:

kā tev šķiet, kas izskaidrotu to, ka latvijā ir tik maz grupu kā, teiksim, lightning bolt vai kas tamlīdzīgs "crazy amazing shit", kuri izmanto tevis piesauktās metodes? kāpēc tik maz cilvēku paši nemeklē, neekspermentē un neatrod savu nišu, bet tā vietā vairāk ir tendēti sekot "viļņiem", ko mums atnes pasaules mūzikas aktualitātes (jā, par tādām varam runāt arī andergraunda jomā, jo līdz ar internetu andergraunda definīcija ir krietni mainījusies tieši pieejamības dēļ)?
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:1. Augusts 2014 - 13:25
(Link)
mani sajūsmina tas cik daudz tu spēj izdomāt ko rakstīt!
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:1. Augusts 2014 - 14:07
(Link)
man liekas tā ir muzikāla neinteliģence (nav dzirdējuši pietiekami daudz mūzikas) no vienas puses un nevēlēšanās ieviest kautkādu rotaļas momentu savā mūzikā. ar gadiem ar vien vairāk saprotu, ka rotaļāšanās ir viena no svarīgākajām lietām jebkādā radošā procesā. rotaļa ir haoss, aritmija, izkāpšana no komforta, visa sajaukšana un salikšana kopā savādāk un tā vienkārši ir interesanta pati par sevi. šeit pārsvarā visi ir mēmi nopietni mūziķi
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba