Maijs 29., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:11
labi mākslas darbi svarīgāko nekad nepasaka tieši, bet liek apjaust un sajust. cilvēku radītie komunicēšanas mehānismi ir krietni par vāju lai aprakstītu, to, ko cilvēks var sajust.

(5 baksta | FSHK)

Comments:


From:[info]nulle
Date:29. Maijs 2014 - 21:26

(Link)
.
From:[info]augsne
Date:29. Maijs 2014 - 21:38
(Link)
Māksla jau arī ir cilvēku radīts komunicēšanas mehānisms. Paradoksāli, ka māksla ir vistuvāk tam, lai spētu nodot sajūtu, bet tā tik bieži tiek pārprasta un nesaprasta. Es domāju, ka tas varētu būt viens no rādītājiem, ka cilvēki, sabiedrība vispār negrib neko daudz saprast - tāpēc arī "parastā komunikācija" nespēj darboties tik veiksmīgi, cik tas patiesībā būtu iespējams. Varbūt tieši tāpēc māksla ir vajadzīga.
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:29. Maijs 2014 - 21:52
(Link)
man liekas tāpēc arī pastāv māksla - jo ir ļoti daudz kā tāda, ko nemaz nevar pateikt. patiesībā pārsvarā ir lietas, kuras nav iespējams izstāstīt ar vārdiem. ja nesaprot, varbūt nav sajusts tas, par ko tiek runāts
From:[info]augsne
Date:29. Maijs 2014 - 22:08
(Link)
Vai ne, un es iedomājos - iespējams, ka cilvēki bieži visvairāk vairās no mākslas, kas precīzi pauž savu vēstījumu. Tā teikt, ir sajutuši, par ko tiek runāts, bet par to runāt (just, domāt) negrib un netaisās.

(Es gan kā vārda mākslas pārstāvis atļaušos uzmest lūpu par vārda spēka nenovērtēšanu. :) Lai arī nav jau pretrunas, jo arī vārda māksla balstās sajūtas nodošanā nevis tiešā pateikšanā.)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:29. Maijs 2014 - 22:20
(Link)
jo lielaaka maaksla, jo vairaak kniebties gribas.
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba