Augusts 11., 2011
23:39 garšvielu ienaidnieks nr1 tagad ir fenhelis - vienmēr, kad kādā ēdienā ielieku fenheli es to ļoti smagi nožēloju, pirmo reizi tā gadījās ar maizīti ko cepu - garšoja pēc sūda tā stūūlbā fenheļa. a šodien tā bija ar glutēna desu, pārējā desa kruta, bet kā uzkož fenhelim tā rauj uz augšu bezmaz. ienaidnieks nr2 ir koriandrs (topā ienākot fenhelim noslīdējis uz leju). paradoksālā kārtā man pārsvarā garšo ēdieni kuros ir koriandrs un bieži vien tieši dēļ paša koriandra, bet uzkožot uz k sēkliņas, mutē iekļūst tik pretīga garša, ka jālec upē. bet tā vispār esmu ļoti samiegojies un šitais ir dīvains ieraksts. Garastāvoklis:: ko es darīju tai ceturtdienā? Mūzika: neil young
|
Comments:
tās abas ir lieliskas garšvielas
es nevienu brīdi nešaubījos, ka tu tā teiksi
| From: | ulvs |
Date: | 12. Augusts 2011 - 09:00 |
---|
| | | (Link) |
|
nāvi koriandram un tā lojālistiem!
| From: | ulvs |
Date: | 12. Augusts 2011 - 09:21 |
---|
| | | (Link) |
|
vispār aizdomājos par garšvielām. baigi dodgy lieta. pavārs-iesācējs gandrīz nekad nevar zināt, vai būs labi, vai arī būs jāsmok.
kapēc vienmēr ēdienam jāšauj klāt kkādas garšvielas? re! mums ir ļoti garda maltīte. pieliksim tai klāt divus sīpolus 'garšiņai' kaudzi piparu 'asumiņam' un 3 karotes sāls lai justu 'garšu'. par kkādiem sūda karijiem un citiem sūdīgiem sūdiem vispār nav ko teikt. WTF |
|
|
|
Sviesta Ciba |