mana daļa ir zaļa... - nomācoši [entries|archive|friends|userinfo]
Rigoleta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| pukstētājs taujātājs klejotājs ]

nomācoši [Dec. 10th, 2008|11:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[fonā grab |U2 "Beautiful Day"]

Labi zinu lielo patiesību, kas visam, kas notiek, ir savs iemesls. Tomēr šobrīd man kaut kā nešķiet īsti godīgi, ka lielais Latvijas mega-čakars ar visām no tā izrietošajām sekām notiek tieši tagad - kad man ir jābeidz izglītoties un jāsakārto sava dzīve. Ja šitā turpināsies, par savu mājokli vienkārši ir jāaizmirst un vēl gadsimts vai divi jāīrē šis te pats midzenis, kurā ir cauri logi, vannasistabā uzspridzināta zilas krāsas bundža un visas mēbeles ar vieglu roku izmetamas. Vai arī kāds cits ūķis par dubultu maksu. Cik ilgi vēl? CIK ILGI, es prasu!
Linktu saki?

Comments:
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:December 10th, 2008 - 11:49 am
(Link)
Drīzāk nekā Tu domā.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 10th, 2008 - 12:10 pm
(Link)
No Tava komentāra Cibas Dieviņa ausī.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:December 10th, 2008 - 11:55 am
(Link)
Dazhus nieka gadus. Tas nav ilgi, nopietni.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 10th, 2008 - 12:09 pm
(Link)
Neraksturīgi man, ir iestājies tāds dvēseles stāvoklis, kad vajag, ja ne šodien, tad rīt, un ir neizsakāmi žēl to "dažu nieka gadu".
From:[info]divi_g
Date:December 10th, 2008 - 12:05 pm
(Link)
Nu pag, no otras puses, vismaz NĪ cenas krītas - ja Tev ir cerība uz stabiliem ienākumiem, Tu esi vairāk zirgā nekā pirms pāris gadiem, kad vajadzēja pelnīt tūkstošus, lai varētu atļauties nopirkt nieka dzīvoklīti.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 10th, 2008 - 12:08 pm
(Link)
Vai ne. Un kurš un uz kādiem procentiem man dos kredītu?
From:[info]divi_g
Date:December 10th, 2008 - 12:47 pm
(Link)
Gan jau kāds atradīsies :) Un mok tomēr labāk augstāki procenti, nekā astronomiska cena - procenti vēl var kristies, aber cena ir un paliek cena ;)
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 10th, 2008 - 12:59 pm
(Link)
Es, protams, neesmu nekāds banku eksperts, bet man jau šķiet, ka tuvākā gada laikā kredītus lielākoties dos (ja vispār dos) tikai ar fiksētu procentu likmi, kura būs uzskrūvēta līdz vājprātam. Un tās zemās cenas arī ir slidens jēdziens - tie, kam ir ko pārdot, steidz to darīt tagad, tie, kas gribētu pirkt, baidās apkrauties ar kredītiem un gaida, vai cenas kritīs vēl zemāk. Rezultātā piedāvājums ir, pieprasījuma nav, savukārt, kad pircēji beigs bremzēt un sataisīsies uz lielo darīšanu, nebūs vairs nekā ko pirkt.

P.S. O, jā, es nu gan šodien esmu optimiste :P
From:[info]divi_g
Date:December 10th, 2008 - 01:20 pm
(Link)
Iespējams, ka tiešām būs tā, kā Tu saki :) Bet iespējams, ka ne tik ļauni :)
[User Picture]
From:[info]jane_canta
Date:December 10th, 2008 - 07:56 pm
(Link)
Cenas ir daaaaauuuuudz pieejamākas, kaut gan ienākumi nestabilāki, tas gan. Bet varbūt īrējamais ūķītis būs lētāks :D.
Vai ari cits dzīvoklis, šiks utt. un pa tādām pašām naudiņām kā ūķītis. Galvenais, lai ir pašai sava telpa, kur "viss ir tieši tā kā tu vēlies"! :D
Pēc sevis zinu, ka vajag pašai reāli papētīt situāciju, parunāt ar kādu banku spečuku, papētīt sludinājumus, manā gadījumā izrādījās, ka viss ir iespējams..... iespējams, ka tavā arī tā būs :D
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 11th, 2008 - 10:43 am
(Link)
Es jau arī allažiņ esmu ticējusi tiem saules stariem, kas mēdz izlauzties cauri biezajiem, smagajiem un ļoti pelēkajiem mākoņiem :) Un visbiežāk tad, kad to vismazāk gaidi.

Vai esi nesen iegādājusies dzīvoklīti?
[User Picture]
From:[info]jane_canta
Date:December 11th, 2008 - 12:24 pm
(Link)
apmēram pus gadu atpakaļ iegādājos, bet gada sākumā domāju, ka vispār nevaru atļauties:D Toties vispārējam priekam tagad esmu bez darba...Tomēr vēl joprojām ticu, kā tu minēji par tiem saules stariem starp mākoņiem, ka viss ir tā kā tam jābūt, un tā kā priekš katra mums ir vislabāk :D
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:December 11th, 2008 - 06:19 pm
(Link)
Nu tā nu mums te visiem iet,citam labāk, citam švakāk, bet nekas jau nenotiekot bez iemesla :) Būs jau labi. Mans noskaņojums arī mainās pa dienām - ja vakar tā vien likās, ka nav jēgas nekam un jāmigrē uz Austrāliju, tad šodien jau atkal nešķiet vairs tik traki. Gan visi visur pamazām atjēgsies un būsim atkal zirgā un, ja pavisam paveiksies, arī stikla kalna pašā galā :)

Lai Tev labi dzīvojas jaunajā dzīvoklīti, un pārējais gan nokārtosies. Darbiņš atnāks un pieklauvēs pie Tavām durvīm. Galvenais esi mājās un atver! ;)
[User Picture]
From:[info]jane_canta
Date:December 12th, 2008 - 12:00 am
(Link)
Oi, paldies tev! Mājās esmu visu laiku, tā kā klauvējienu noteikti garām nepalaidīšu!
Man arī ar noskaņojumiem iet kalnā un lejā :D ... Par Austrāliju sasmējos, jo man arī bija tāds plāns :D tipa silti, tālu un ekskluzīvi.
Jā, mums visiem viss būs labi. Ja nebūtu kāpumu un kritumu, dzīve nebūtu tik interesanta :D