mana daļa ir zaļa... - ain't it funny... [entries|archive|friends|userinfo]
Rigoleta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| pukstētājs taujātājs klejotājs ]

ain't it funny... [Jan. 6th, 2008|04:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linktu saki?

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:27 pm
(Link)
Man tieši pagājušajā gadā bija smagāk, jo šogad esmu jau pieradusi, nav vairs tā šoka. Dedziniet sveces, gatavojiet ēst, mazgājieties karstā ūdenī (lai cik šausmīgi tas arī nešķistu pašreizējos apstākļos; šādas darbības piesilda dzīvokli), dzīvojieties vienā istabā, kur ir sildītājs un sveces deg, ienesiet tur arī puķes, kas vēl dzīvas, un aizveriet durvis. Kaut kad šitais aukstums beigsies, es arī tā ceru.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:32 pm
(Link)
Paldies par vērtīgajiem padomiem! Gandrīz visu mēs tieši tā arī darām, tikai puķes nepaspējām izglābt... visa mandarīnu plantācija kaput :( Vakaros eju tik karstā vannā, ka asinis stingst (zinu, nav veselīgi, bet tas ir vienīgais glābiņš) un simulēju krāsns apkuri, uzkarsējot cepeškrāsni un atstājot vaļā. Uz brīdi ir ok. Un aukstumam vienkārši nāksies beigties, ja ne es iešu kauties ar viņu.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:33 pm
(Link)
Paga, Tev ir centrālapkure? 0.o Ja tā, tad silti (!) iesaku kauties nevis ar aukstumu, bet gan ar namu pārvaldi. Nopietni, turklāt hurry up.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:39 pm
(Link)
Nu radiatori ir gandrīz karsti, tā kā tur sūdzības būtu liekas. Nelaimes sakne ir vecie, šķirbainie logi un saimniece, kurai "nav tādas naudas", lai nomanītu ārdurvis un logus, toties pietiek nekaunība iekasēt naudu par apkuri. Vajadzēja jau rudenī pārvārties, bet ar to ir saistītas tik daudz klapatas, kurām nebija/nav laika, ka nolēmām vēl pēdējo gadiņu paciesties. Optimistiskās muļķadesas :D
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:43 pm
(Link)
Tad vēl viens padoms no laikiem, kad dzīvoju mājā līdzīgā jūsējai un bija vēl aukstāk - veikalā iepērciet vairākas biezās ('vatētās') segas un nevis lieciet uz palodzēm, bet gan piekariniet priekšā logiem un durvīm kā 'aizkarus'. Tas kaut ko maksās un iespaids būs padrūms, bet vienalga lētāk nekā par logu mainīšanu un reimatisma ārstēšanu vēlāk. Tas patiešām palīdz, ir pārbaudīts.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:51 pm
(Link)
Tu esi trešais (!) cilvēks, kas man to saka. Un jo vairāk reižu to dzirdu, jo prātīgāk man tas šķiet. Paldies!
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:52 pm
(Link)
Pārmantota tautas gudrība :) Tikai kariniet pie pašiem logiem un durvīm, klāt pie rāmjiem nevis pie aizkaru stangas.