mana daļa ir zaļa... - ain't it funny... [entries|archive|friends|userinfo]
Rigoleta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| pukstētājs taujātājs klejotājs ]

ain't it funny... [Jan. 6th, 2008|04:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[fonā grab |INXS]

Virtuvē + 8, istabā + 13. Normāli. Pingvīniem.
Linktu saki?

Comments:
From:[info]citizen_erased
Date:January 6th, 2008 - 05:06 pm
(Link)
lai arī NAV FUNNY, mani riktīgi sasmīdināji :))

[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:15 pm
(Link)
Tici vai ne, bet es arī smejos. Velku kājās kārtējo zeķu pāri un smejos. Tad brīdi padusmojos, apklāju vēl kādu palodzi ar segu, uzvelku vēl mugurā kaut ko un smejos. Uzvāru karsto šokolādi, iekurinu virtuvē cepeškrāsni un tik smejos. Ho! Ho! Ho!
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:January 6th, 2008 - 05:10 pm
(Link)
Ārprāts.
Man zaļajā istabā tagad 19.4 grādi un jau auksts deguns + jautājums Pe vai kaut kur logs nav atvērts (mēs te mēdzam vēdināt) + otras zekes uzvilktas.
Jums jāspēlē tā kaušanās spēle visu dienu.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:19 pm
(Link)
O, jā, EyeToy mēs pirms pāris dienām izmēģinājām kā sildītāju, bet bijām vakar aizbraukuši un tagad viss ir tik ļoti atdzisis, ka ir pat ļoti jāsaņemas, lai vispār izbāztu degunu no darbistabas.

Pirms brīža uztapa sadomazohistisks plāns: spēlēsim akmens-šķēres-papīrīts - kurš uzvarēs, ies uz virtuvi, kurš zaudēs - uz veikalu :D
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:16 pm
(Link)
Not funny, I know. Man divu dienu laikā izdevās istabu līdz +19 piesildīt sākotnējo +15 vietā. Virtuvē labāk nerādos.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:22 pm
(Link)
Pluss ir tāds, ka mierīgu sirdi var atslēgt ledusskapi - virtuvē uz galda tāpat ir vēsāks nekā tur :D Un trauki tik auksti, ka negribas pat skarties nekam klāt. Pagājušajā gadā, cik atceros, šitik ekstrēmi nebija.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:27 pm
(Link)
Man tieši pagājušajā gadā bija smagāk, jo šogad esmu jau pieradusi, nav vairs tā šoka. Dedziniet sveces, gatavojiet ēst, mazgājieties karstā ūdenī (lai cik šausmīgi tas arī nešķistu pašreizējos apstākļos; šādas darbības piesilda dzīvokli), dzīvojieties vienā istabā, kur ir sildītājs un sveces deg, ienesiet tur arī puķes, kas vēl dzīvas, un aizveriet durvis. Kaut kad šitais aukstums beigsies, es arī tā ceru.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:32 pm
(Link)
Paldies par vērtīgajiem padomiem! Gandrīz visu mēs tieši tā arī darām, tikai puķes nepaspējām izglābt... visa mandarīnu plantācija kaput :( Vakaros eju tik karstā vannā, ka asinis stingst (zinu, nav veselīgi, bet tas ir vienīgais glābiņš) un simulēju krāsns apkuri, uzkarsējot cepeškrāsni un atstājot vaļā. Uz brīdi ir ok. Un aukstumam vienkārši nāksies beigties, ja ne es iešu kauties ar viņu.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:33 pm
(Link)
Paga, Tev ir centrālapkure? 0.o Ja tā, tad silti (!) iesaku kauties nevis ar aukstumu, bet gan ar namu pārvaldi. Nopietni, turklāt hurry up.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:39 pm
(Link)
Nu radiatori ir gandrīz karsti, tā kā tur sūdzības būtu liekas. Nelaimes sakne ir vecie, šķirbainie logi un saimniece, kurai "nav tādas naudas", lai nomanītu ārdurvis un logus, toties pietiek nekaunība iekasēt naudu par apkuri. Vajadzēja jau rudenī pārvārties, bet ar to ir saistītas tik daudz klapatas, kurām nebija/nav laika, ka nolēmām vēl pēdējo gadiņu paciesties. Optimistiskās muļķadesas :D
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:43 pm
(Link)
Tad vēl viens padoms no laikiem, kad dzīvoju mājā līdzīgā jūsējai un bija vēl aukstāk - veikalā iepērciet vairākas biezās ('vatētās') segas un nevis lieciet uz palodzēm, bet gan piekariniet priekšā logiem un durvīm kā 'aizkarus'. Tas kaut ko maksās un iespaids būs padrūms, bet vienalga lētāk nekā par logu mainīšanu un reimatisma ārstēšanu vēlāk. Tas patiešām palīdz, ir pārbaudīts.
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:51 pm
(Link)
Tu esi trešais (!) cilvēks, kas man to saka. Un jo vairāk reižu to dzirdu, jo prātīgāk man tas šķiet. Paldies!
[User Picture]
From:[info]sw
Date:January 6th, 2008 - 05:52 pm
(Link)
Pārmantota tautas gudrība :) Tikai kariniet pie pašiem logiem un durvīm, klāt pie rāmjiem nevis pie aizkaru stangas.
From:[info]divi_g
Date:January 6th, 2008 - 05:27 pm
(Link)
Kā to var dabūt gatavu? 8-0
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:33 pm
(Link)
Īrējot dzīvokli ar veciem, izpuvušiem logiem un šķirbainām durvīm piecstāvenes piektajā stāvā pilsētā, kurā vējš nav nekas neparasts :)
From:[info]divi_g
Date:January 6th, 2008 - 05:46 pm
(Link)
Mnjā... :/
Tos logus-durvis nevar mēģināt vismaz ar kaut ko nopakot - porolonu, papīra līmlentu, gumijas blīvēm utt utjp?
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 05:49 pm
(Link)
Ir darīts, turklāt vairākās kārtās. Bet tas viss ir kaķim zem astes, un vējš tāpat mauc pa taisno iekšā. Labi, ka pēdējā ziema šeit :)
From:[info]divi_g
Date:January 6th, 2008 - 06:14 pm
(Link)
Pa skarbo :( Turies, ko lai saka :)
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 06:24 pm
(Link)
Ho! Ho! Ho! Gaidām pavasari tātad :)
From:[info]sii
Date:January 6th, 2008 - 09:05 pm
(Link)
hmm. man ir tā, ka, pieliekot roku tuvu pie loga, var ļoooti labi just, kā vējš pūš "ar straumi". tak es vēl vakar vienu logu aizlīmēju vairākās kārtās ar kaut kādu logiem domātu līmlentu (nezinu gan, cik ļoti viņa domāta logiem, jo plēšot nost, nāk ar visu krāsu), un vismaz no tā loga vairs nekas nepūš, man jau šķiet, ka tas palīdz gan. tiesa, problēmu ar durvīm tas nerisina - tās diemžēl aizlīmēt nevar :/
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 09:49 pm
(Link)
Mēs pat sastūķējām šķirbas pilnas ar vati un aizlīmējām ar cerību, ka līdzēs. Var jau būt, ka līdzēja - kā nekā +13 nevis +3 :D Bet patiesībā jau lielākais bubulis šajā situācijā (gauži bēdīgajā) ir jumts (5.stāvs), būtu mūsu dzīvoklis, noteikti kaut kā siltinātu, bet tagad atliek vien kurināt sveču sveces un gaudot cibā :)
[User Picture]
From:[info]raaha
Date:January 6th, 2008 - 09:10 pm
(Link)
njā... baisi auksti jums. Tu vēl kusties piešitiem grādiem? man parasti iestājasd vardes miegainība un kļūstu nedarbīga vispār. tiesa, tas novērojams pie pie +15. :(
Bet ieteikums par segām un svecēm, tur gan taisnība. sveces dikti aktīvi silda, lai cik man tas liktos neparasti.
Turies, sola, ka laiks paliks siltāks :)
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:January 6th, 2008 - 09:45 pm
(Link)
Paldies! :) Turos kā vells - nekas cits man, tipiskam siltumnīcas lakstam, neatliek. Iekustēties ir grūti no rītiem, jo zem segas ir tiiik silti un miegs nāk aumaļām (it kā gadu nebūtu gulēts), pa dienu vienkārši drebinos (arī sava veida kustība), bet vakaros lēkāju EyeToy* pavadījumā un ļoti, ļoti gaidu pavasari.

* Tā ir tāda PlayStation spēlīte - pie TV pieslēdz mazu kameriņu, kas reaģē uz kustībām un uz TV ekrāna var redzēt visu, ko dari, iejūtoties kādā noteiktā situācijā. Tas izskatās tas apmēram šādi. Izvēlos tādas aktīvākas spēlītes, piemēram, boksu vai karatē (jāklapē mazi cilvēciņi, kas no visām pusēm birst virsū un sper) un i silti, i fizkultūra - viss kā pie cilvēkiem :D