readme.txt

the judgement day

the judgement day

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā. nu tas ir noticis. visa mana famīlija ir informēta par manu mazo aizraušanos ar pīpēšanu. arī mans mīļais tētuks [lasīt ar tik lielu sarkasmu cik vien spēt].. sankcijas sekojošas :
1) [info]malfoy nedrīxt pie manis rādīties
2) mājas arests līdz 1. augustam
3) absolūti nekādas naudas - tikai tas ko nopelnu

tas mani savā veidā pat uzjautrina. nezinu kādēļ. vienīgais žēl, ka muteri tā piedirsu. nu ko - eju vergot savā istabā un virtuvē.

*es esmu muļķe.
  • ui,traki.
  • Interesanti, jo manējie arī tieši šodien tā oficiāli uzzināja. Baigi dīvaina sajūta, es 6 gadus domāju, kā tas būs un ko es teikšu. Beigās sanāca tā, ka nevarēju pateikt neko. Nav jau arī tā īsti ko.
    • jā.. precīzi.. es arī jau sadomājos, ka atrunāšos to, šito.. bet beigās mani pat pie vārda nelaida.. nē nu.. labi, lai jau zin.. agrāk vai vēlāk tāpat būtu uzzinājuši.. bet šoreiz mani "iegāza" kaut kāds senča draugs, kas mani redzējis pīpējam, un tētiņam pateicis.. tiešām nevaru ciest šitos variantus.. kaut kas no sērijas "viena tante teica".. ajh
      • Bet es nesaprotu, kā viņi varēja to nesaprast agrāk. Tas taču bija acīmredzami. Bet no otras puses - vecāki jau nekad negrib tādas lietas redzēt. Seši gadi, nē, septiņi... Absurds.
        • never underestimate the power of ignorance ;) protams, viņi to jau sen zināja.. bet neviens vecāks negrib apzināties pilnībā, ka viņa bērns pīpē.. lai gan patiesībā.. nu pīpē.. nu un?..
  • Ooooh, zini, tas ir iemesls kaapeec es nepiipeeju... Manu muteri paziist pus pilseeta un ja es kaut ko pirktu un piipeetu, tad to vinja uzzinaatu ljooooti iisaa laikaa...

    Bet kaa par laimi man vecaaki neliktu tik vecmodiigus sodus...

    Man vispaar nekaadus sodus neliktu... :P
    • runa jau neiet par soda vecmodību, bet par faktu, ka patiesībā par kautko būtībā tik nenozīmigu šitā var plosīties. jā, jā bojā veselību.. ha, mans tēvs manu veselību ir bojājis 14 gadus mana mūža pīpējot dzīvoklī. pasīvā smēķēšanu ir bīstamāka. neaizmirsīsim kolas, fantas un citu drazu. čipsi. ieskriešana makdonaldā. galu galā piesārņotais gaiss.
      jā, tad kādēļ bojāt veselību vēl vairāk?.. heh.. ja nebūs šis veids kā to darīt, atradīsies cits

      ak jā.. neaizmirsīsim, ka es taču tagad arī šņaucu heri.. mueheh.. ;DD
  • eu duuda. man nebija tava tel. :/ iedod un sarunajam beidzot satikties!
    • 9668760.. vispār jau es tagad nekur netieku.. ja nu vienīgi tu man to sīdi atstiep uz darbu ;))))
Powered by Sviesta Ciba