readme.txt

pārdomas

pārdomas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā ir būt mēmam?.. dzirdēt ko tev saka, bet nespēt atbildēt?.. domāt, bet nespēt izteikt savu viedokli.. klausīties iemīļoto dziesmu un nespēt dziedāt skaļā balsī līdz.. pateikt māmiņai ka mīli viņu?

kā ir būt kurlam?.. nedzirdēt mīļoto cilvēku vārdus.. būt mūžīgā nomācošā klusumā.. nepazīt putnu dziedāšanu, mašīnu rūkoņu uz brīvības ielas, nespēt dzirdēt to brīnumu, kas ir mūzika..

kā ir būt aklam?.. neredzēt krāsas, skaisto apkārt.. izkrāšļotas dāmas uz čaka ielas, puķu daudzveidību.. zaļo gaismu pie krustojuma.. kā ir būt mūžīgā tumsā [?]..

just stop.. look.. and think about it
  • taa arii nekad neuzzinaat, kas iisti ir saule... meeness... un zvaigznes pie tumshaam debesiim... meegjinaat to visu izprast tikai no izjuutaam... un smarzhaam, kas apkaart valda...
    • cilvēks novērtē to, kas viņam bijis tad kad tas jau zaudēts :)..

      mums ir paveicies ;).. visļaunāk ir tad, ja dzīves laikā esi zaudējis vienu no maņām.. tad vismaz tu skaudrāk apzinies kas tev bijis dots :)
      • hmm jaa, es arii nesen par to aizdomaajos.. man pat skiet bija viens pousts par to... varbuut tuulinj pielikshu kaa friendsview un pieaddoshu tefi pie friendiem vareesi iechekot... 5 mins oki!
  • Reizēm es negribu dzirdēt muļķības, ko cilvēki man saka... bet tas ir tikai reizēm...
  • kad es domaju par shadam lietam, mani parnjem sasodita pateiciba par visu, kas man dots.
Powered by Sviesta Ciba