readme.txt

Post a comment

cilvēcīgi?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā johaidī padomāju un secināju faktu, kas jau sen zināms.. cilvēks tomēr ir trakot barīgs cilvēks.. ai mīn - bara instinkts ciuvim darbojas spīdoši.. dajebkuram.. man/tev/mums/jums/viņiem/viņām.. es esmu tīri labs piemērs šajā gadījumā.. cilvēki, kas man apkārt mani ietekmē.. uz labo, vai slikto pusi mainīties tas jau ir manā ziņā.. aber logisch, ka katram ir sava labā/sliktā izpratne.. anyway.. jūtu smagu alkohola patēriņa samazinājumu asinīs.. bet arī.. nah?.. kādēļ gan nedzert bezalkoholisko aliņu un kaitināt mentonkuļus, dzerot to ĻOTI uzkrītoši viņu klātbūtnē?.. "mēs visi cenšamies būt dažādi, bet sanāk tikuntā vienādi".. bars.. tur bars, šiten bars.. visur kompānijas.. aptuveni 4-15 cilvēkiem..

patiesībā bija šodien jauki pasēdēt bedrē.. tīksmi.. bet nez kādēļ aizlietie ģīmji manī pozitīvas emocijas neradīja.. iedzert, jā.. kādēļ ne?..

sevišķi lielais prieks bija redzēt [info]terrible_lie kas nebija manīts turpat n-tos mēnešus

upd. pārlasiju postu un secināju, ka neko līdz galam nepateicu.. tā saraustīti sanāca.. ideja ir viena.. bars trakoti ietekmē cilvēkus, sabiedrība ietekmē cilvēkus.. bet cilvēki jau veido to sabiedrību.. ai po :)

es eju baudīt vasariņu un brīulaiku. HA! ;)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba