readme.txt

Post a comment

brauciens uz Cēsīm jeb šizis no 11 rītā līdz 18 vakarā :)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakardien ar [info]sierz tika nolemts - vajag pārmaiņas, tātad ar stopiem jālaiž kaut kur :) Kā ceļa mērķis, tika nostādītas Cēsis - leģēndām apvītā pilsēta ar lētu alu un burvīgu arhitektonisku pieminekļu kaudzīti :)) Brauciens sākās no Berģiem, kur nācās pastāvēt kādu laiciņu, līdz mūs savāca ūsains ~ 30 gadus vecs vīrietis [precējies :P] un pavedināja kādu gabaliņu līdz Siguldai. Siguldā kādu pusstundiņu gaidījām, lādējām autovadītājus, kas tieši šodien bija izdomājuši nesties ar visām ģimenēm [bērni, sievas, ōmas, ōpji, kaķi, suņi] vai arī burvīgās sievietes pie stūres, kas nav autovādītājas, bet vienkārši sievietes pie stūres. Tika izdomāta arī mūsu - stopotāju himniņa - 3rinde :D Tā skan šādi:
Paņem mani mašīnā,
Pensionāri iesūkā
Sievietes pie stūres - nu jāāāā.... [nu jāāāāā ir jāāāāvelk ar makanu ironijas piešprici ;)]
Un arī atklājums, ka sliktāks par autovadītāju - izvarotāju, ir autovadītājs - pašnāvnieks :))
Ā un uz ceļa, kas ir 15 km līdz Cēsīm mums gandrīz nācās doties ar kājām, ja vien mūs nebūtu savācis vēlīgs šoferis :)

Cēsis. Tātad tur ir lēts alus [cēsu lights - 21 santīms puslitrā :))], draudzīgi pokemoni un vispār traki jautri. Un jā. Kādēļ mēs traucāmies uz Cēsīm? Lai pie vecā bērnudārza [tautā saukts par benci] apēst sviesmaižu saišķi un paminēt krustvārdu mīklu. Tīri simboliski tika izdzerts arī viens Cēsu lights alutiņš :))

Mājās braukšana izvērtās jestra. Ēēē.. stāvēšana lietū, šosejas malā, kur mašīnas brauc, kā lai saka.. reti. :)) Secinājums tāds: BIJA LABI :)
Mēs pat paspējām nonākt Franču bārā [it kā tas skaitoties bistro, bet principā tas ir jauks pritons ;)], kur jau bija savākusies burvīga kompānija. Paldies kompānijai par viņas esmi :D
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba