Zelta zutis - bankas un internets

About bankas un internets

Previous Entry bankas un internets4. Dec 2013 @ 17:10 Next Entry
vobšem saņēmu bankas karti. bet neaktīvu. karte pašam internetā ir jāaktivizē. nu labi neesmu gluži dumjš. zinu, kas ir internets. tad nu šodien mēģināju karti aktivizēt. nu neatradu tādu opciju. pieaicināju savu kolēģi. un pa diviem mēģinājām atrast iespēju aktivizēt manu karti (a to stulbi - nauda ir; a klāt tai netiec). pa diviem neatradām šādu iespēju. nu ko gāju uz banku un teicu, ka esu dum'š... bankas darbiniece teicās man palīdzēt ar internetu. pieveda pie datora. stāvēja blakus. skatījās vai es daru pareizi. un... un... un pajautāja man: kāpēc man nerāda pogu - aktivizēt? it kā es to varētu zināt. tad pasauca savu kolēģi. no tā opcija aktivizēt karti neuzradās.

i tago bankas darbiniece manu karti no sava datora aktivizēja un naudu no manis par šo pakalpojumu neņēma, lai gan tas viņiem tur skaitās maksas pakalpojums.

i tago secinājums - es neesmu pavisam idiōts. tikai mazdrusciņ. un kāds, kas to internetbanku taisa un uztur, ir sapisies meistarībā.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: 4. Decembris 2013 - 18:30
(Link)
Varbūt tā nav tava karte, lol. Varbūt izrādīsies piesaistīta kādam citam kontam (cerams miljonāra) un tu tik pērc un tērē, un atlikums tev kontā nemainās :)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 4. Decembris 2013 - 18:38
(Link)
mana, mana karte. diemžēl piesaistīta manam kontam nevis miljonāra...
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Decembris 2013 - 19:46
(Link)
saņēmu bankas karti, bet negatīvu...
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Decembris 2013 - 11:16
(Link)
noteikti ne pozitīvu :D un par nenegatīvu nenosaucamu :D
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba