| 4. Sep 2012 @ 20:30 |
---|
ko es te vēl neesmu ierakstījis. vobšem... biju iegājis grāmatnīcā. to darīt tak es nedrīkstu!!! nu un tas beidzās ar to, ar ko tas vienmēr beidzas - nopirku grāmatu. un ne jau nu kaut kādu šādu tādu vai vēl nez kādu! es nopirku PAVĀRGRĀMATU! varēšu tagad turpināt savu izlaidīgo ķēķa dzīvesveidu piekopt. bet nu es ir vāš vīrieC... ieeju veikalā, bet tur priekšā grāmaCs... stāv plauktā kautri nodūrs ačels ij maigi koķeti plikšķina ar plakstiņiem uz mani raugoties... nu kā TĀDU var nejemt! nu labi, labi - tas buks tā neuzvedījās. nav jau nekāds viegluzvedības sievišķis, bet nu koķetēja gan ar mani uz vellna paraušanu par visiem simts! es laikam nomiršu vai nu ķēķī vai grāmatnīcā. vobšem - tur pat mani arī norociet. nekādus kapus man nevajag. |
Nu ja Tu atdos galus virtuvē, nāksies Tevi apēdīt...
nav iebildumu. galvenais mani garšīgi pagatavot un nekādā gadījumā nebojāt manu gaļu ar vegetu un tai līdzīgiem mēsliem!
ā, es nemaz nebiju oriģināla. bvekh.
:D laikam mani ne viens viens pārāk labi pazīst ;o) pat arī Tu Brut ;o) :DDDD
PAT es :DDDD da ko tur pazīt. sekls un garlaicīgs, un paredzams. ko tur dudz :DDD
aga ;o)
bet Tu neticēsi - ir tādi, kas to manu seklumu, garlaicību un paredzamību nav pamanījuši, pat n-to gadu laikā :DDDD
kādas tur hromētās somas šiem ir! vai arī... hmmm. moš tu ar šiem nerunā? :D
nu es ar šiem ij runāji, ij dzeru, ij kopīgi ēdu... bet nu - pati zini talanti eksistē ;o)
Tādus nemaz i nelietoju... Turmeriku gan diezgan lielās devās... Bet tam nav nekadas garsas... Tik smuki dzeltena krāsa...
nu dažiem manas miesas gabaliņiem davai virces, muskatriekstu un lozberlapas. kaut ko no visa vajadzētu iemedot un tad vēl šo to es pats labprāt sarkanvīnā ietaisītu un...
Man te svaigs bazilks uz palodzes aug... Medus un čili pipari pilna māja... Kā jau saldasu lietu mīļotājam.. Bet tas šā tā sarkanvīnā ietaisīšana man atgādināja šito... http://i.imgur.com/M9rUY.jpg
ēēēē... gribu šamos ietaisīt! vsjo! nosprāgšanu pagaidāma atceļu - vispirms šitos sataisīšu un apēdīši. i patom ;o)
nu man jau bieži ir licies, ka tad, kad pēc kāda norakšanas tiek rīkotas ēšanas, tur kaut kas ir baigi palaists garām. piemēram - galvenais apēdamais. un neba nu tā, ka tie, kas iet ēst, ir baigi fiziski strādājuši pie rakšanas, ka baigi ēst vajadzētu. tā kā tev pienākas apēšana. i usjo.
vo! lieliski. pamatvilcieni manām bērēm ir. tagad tikai jānoorganizē, lai tieši tā arī viss notiktu.
iedomājies - klasiskas bēres. visi savācas. sasēžas ap galdu un tad mani ieved. visu tādu brūnu un kraukšķīgu ar ābolīti mutē un cukurglazūras ačelēm ;o)
|
From: | blond |
Date: |
4. Septembris 2012 - 22:10 |
|
|
|
(Link) |
|
nu padalies, kas par grāmatu
Harald Saul. Unvergessliche Kueche Schlesien. Traditionelle Famielienrezepte und ihre Geschichte. 2011 (Orginalausgabe 2003: Orginaltitel: Famielienrezepte aus Schlesien).
|
From: | blond |
Date: |
4. Septembris 2012 - 22:18 |
|
|
|
(Link) |
|
Tradicionālā silēziešu virtuve. Interesanti. Lai gan, šķiet, ka ne manā gaumē. Trekni.
nu tā kā es nekad negatavoju pēc receptēm... t.i. es iepazīstos tā kārtīgi ar recepti, izdomāju, kas ir tas, ko es nemaz negribu un kā gatavot tā, lai to nemaz nevajag. lai arī rezultāts nav tāds kā receptē, tomēr vienmēr ir tāds kā man garšo ;o) receptēm es vienmēr pieeju ļoti brīvi un nebaidos variēt
|