|
| 4. Sep 2012 @ 20:30 |
---|
nav iebildumu. galvenais mani garšīgi pagatavot un nekādā gadījumā nebojāt manu gaļu ar vegetu un tai līdzīgiem mēsliem!
ā, es nemaz nebiju oriģināla. bvekh.
:D laikam mani ne viens viens pārāk labi pazīst ;o) pat arī Tu Brut ;o) :DDDD
PAT es :DDDD da ko tur pazīt. sekls un garlaicīgs, un paredzams. ko tur dudz :DDD
aga ;o)
bet Tu neticēsi - ir tādi, kas to manu seklumu, garlaicību un paredzamību nav pamanījuši, pat n-to gadu laikā :DDDD
kādas tur hromētās somas šiem ir! vai arī... hmmm. moš tu ar šiem nerunā? :D
nu es ar šiem ij runāji, ij dzeru, ij kopīgi ēdu... bet nu - pati zini talanti eksistē ;o)
Tādus nemaz i nelietoju... Turmeriku gan diezgan lielās devās... Bet tam nav nekadas garsas... Tik smuki dzeltena krāsa...
nu dažiem manas miesas gabaliņiem davai virces, muskatriekstu un lozberlapas. kaut ko no visa vajadzētu iemedot un tad vēl šo to es pats labprāt sarkanvīnā ietaisītu un...
Man te svaigs bazilks uz palodzes aug... Medus un čili pipari pilna māja... Kā jau saldasu lietu mīļotājam.. Bet tas šā tā sarkanvīnā ietaisīšana man atgādināja šito... http://i.imgur.com/M9rUY.jpg
ēēēē... gribu šamos ietaisīt! vsjo! nosprāgšanu pagaidāma atceļu - vispirms šitos sataisīšu un apēdīši. i patom ;o)
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |