Zelta zutis -

About  

Previous Entry 29. Maijs 2009 @ 19:25 Next Entry
man sāk nepietikt ar to naudu, kuru saņemu, man ir par maz. domāju, ka vajag piepelnīties. tikai vienīgais piepelnīšanās variants, kurš nāk prātā ir piestrādāt par algotu slepkavu. ne man tas radītu neērtības ar pašreizējiem darbiem, nedz ierasto diennakts režīmu. tikai jautājums - kur un kam piedāvāt savus pakalpojumus?
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sickboy
Date: 29. Maijs 2009 - 22:42
(Link)
Tie, kas netic Dievam, apklusinaajushi savu intuiiciju ar "racionaalo zinaatni". Shis intuiicijas truukums vinjus arii padara neaizsargaatus pret smalkajaam deemoniskajaam buutneem.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 1. Jūnijs 2009 - 17:06
(Link)
чего?
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 11. Jūnijs 2009 - 06:50
(Link)
Nē, jautājums ir — kas viņus pirks. Kāda būtu kvalifikācija un darba pieredze? :) Šitādās lietās tas ir ļoti ieteicams — a to, ja nenostrādās smuki, ņems vēl un noķers, un tad tu, lai glābtu savu ādu, nodosi pasūtītāju, un tas, protams, būtu ļoti nepatīkami. Šaut māki? Savs ierocis ir (protams, tāds, kas nav reģistrēts uz tava vārda)? No asinīm un iekšām nelabi nepaliek? Tādam darbam vajaga stingru roku un melnu sirdsapziņu. Turklāt, ja tev ir darbam nepieciešamie instrumenti, tad jau tev vajadzētu būt puslīdz aptuvenai nojausmai, kur piedāvāt pakalpojumus — sāc interesēties pie tiem pašiem, kur dabūji instrumentus.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 11. Jūnijs 2009 - 16:35
(Link)
nu cilvēku var nomušīt arī ar vienu pirkstu, bet tie man ir no dzimšanas. kas attiecas uz asinīm un iekšām, tad darbs man tāds - pa iekšām rakņāties ;o) un vēl ne reizi nav kļuvis nelabi.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 11. Jūnijs 2009 - 18:55
(Link)
Nē, nu, skaidrs, aklo zarnu vajadzības gadījumā var ar kabatas nazi izgriezt, bet tas jau nenozīmē, ka katrs, kam kabatā nazis, tūdaļ ir ķirurgs. Un ļaudis piebeigt kailām rokām — tas tomēr nav kā mušu ar avīzi noklapēt, tur tev prasīs kvalifikāciju :)

Bet vispār vari atvērt ziedojumu kontu — ļaudis tur var samest naudiņu, ja grib, lai tu, piemēram, Šleseru nožmiedz. Varbūt sākumā neticēs, bet, ja tu, piemēram, norādīsi: "Tad un tad es nomušīšu Šleseru" un voila! tad un tad Šlesers tik tiešām būs beigts, tad pēc tam, kad tu piedāvāsi samest naudiņu, teiksim, Šķēlem, cilvēki jau būs atsaucīgāki.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 14. Jūnijs 2009 - 11:31
(Link)
jā, jā. atver ziedojumu kontu un izsludini mušīšanu. policijai tad nebūs slepkava jāmeklē. es sēdēt netaisos. ja kādu mušīju nost, tad tā, lai man neko piešūt nevar. un šajā ziņā visdrošāk ir indēt. kriminālistiem grūtāk pierādīt, kurš vainīgs.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 14. Jūnijs 2009 - 18:27
(Link)
Šitādām lietām jau neviens neveŗ kontu ar savu vārdu. Uzmeklē kādu bomzi, piesoli dvacāru par to, ka viņš kontu atvērs savā vārdā, savāc konta karti, (drošības labad) nomušī bomzi un visas lietas bumbās. Katrs kārtīgs Rīgas bomzis ir vismaz piecu uzņēmumu valdes priekšsēdētājs, tā ka lieta zināma, droša un pārbaudīta.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Jūnijs 2009 - 16:35
(Link)
paša pārbaudīta?
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba