Zelta zutis -

About  

Previous Entry 29. Maijs 2009 @ 19:25 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 11. Jūnijs 2009 - 18:55
(Link)
Nē, nu, skaidrs, aklo zarnu vajadzības gadījumā var ar kabatas nazi izgriezt, bet tas jau nenozīmē, ka katrs, kam kabatā nazis, tūdaļ ir ķirurgs. Un ļaudis piebeigt kailām rokām — tas tomēr nav kā mušu ar avīzi noklapēt, tur tev prasīs kvalifikāciju :)

Bet vispār vari atvērt ziedojumu kontu — ļaudis tur var samest naudiņu, ja grib, lai tu, piemēram, Šleseru nožmiedz. Varbūt sākumā neticēs, bet, ja tu, piemēram, norādīsi: "Tad un tad es nomušīšu Šleseru" un voila! tad un tad Šlesers tik tiešām būs beigts, tad pēc tam, kad tu piedāvāsi samest naudiņu, teiksim, Šķēlem, cilvēki jau būs atsaucīgāki.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 14. Jūnijs 2009 - 11:31
(Link)
jā, jā. atver ziedojumu kontu un izsludini mušīšanu. policijai tad nebūs slepkava jāmeklē. es sēdēt netaisos. ja kādu mušīju nost, tad tā, lai man neko piešūt nevar. un šajā ziņā visdrošāk ir indēt. kriminālistiem grūtāk pierādīt, kurš vainīgs.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 14. Jūnijs 2009 - 18:27
(Link)
Šitādām lietām jau neviens neveŗ kontu ar savu vārdu. Uzmeklē kādu bomzi, piesoli dvacāru par to, ka viņš kontu atvērs savā vārdā, savāc konta karti, (drošības labad) nomušī bomzi un visas lietas bumbās. Katrs kārtīgs Rīgas bomzis ir vismaz piecu uzņēmumu valdes priekšsēdētājs, tā ka lieta zināma, droša un pārbaudīta.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Jūnijs 2009 - 16:35
(Link)
paša pārbaudīta?
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba