zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Apr. 2nd, 2009|02:00 pm

starro
es darīju tā:
uzkarsē traukā olīveļļu tik cik melns aiz naga, bet tā lai pludo. liek pussmalki grieztu vidēji lielu sīpolu, ķiploku daivas kādas 5-6as uz pusēm gareniski sagrieztas. Tad noklāj ar vistu stilbiņiem. Nobārsta ar sāli un dzelteno tažīnmaisījumu putnu gaļai, kurā pamatā ir saldie pipari, kurkuma un kumins. Pusstundu sutina uz mazākās iespējamās uguns. Tad nosedz ar burkānu ripiņām + sāls + tažīns. Tad liek cukīni ripas + atkal sāls + tažīnpulveris. Tad paprikas šķēles + ras el hanout. Bet ar to uzmanīgi, jo tas sastāv no 35 dažādiem garšaugiem - anīsa, muskatrieksta, ingvera un vēl dažādām mizām. Tad beigās pa virsu saliek kartupeļu ceturtdaļas, kas iepriekš iemērktas olīveļļā. atkal sāli un tažinmaisījumu. Tad pēc pusstundas taisa vaļā vāku un ēd ar gardu muti. Var visi šmakarēties no viena trauka ar pilinot mērcīti uz maizītes, var dalīt pa individuāliem šķīvjiem. Bet pietrūka vēl tomātu ripu slānis kā kronis visam.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system