zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Nov. 4th, 2008|03:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lūk sēžu es un fantazēju. par to, kā taksistu viltvārdi pa pilsētu vajā patieso, likumīgo un kārtību sargājošo taksistu militārā organizācija, kā viņš izmisīgi atšaudās, viņa mersis spektakulāri uziet gaisā, un viņš pats tiek hospitalizēts cietuma slimnīcā, kur pavada visu atlikušo mūžu. un tas viss tikai tāpēc, ka viņš ir stājies ceļā mazajam cilvēkam un izturējies pret viņu nejauki. jo, raugi, mazā cilvēka rīta ceļā ir 1 ērts un 1 neērts punkts, kur uzbraukt uz veloceliņa, un šim ērtajam punktam parasti priekšā nostājas takši, tieši šķērsām celiņa galam. tikpat parasti viņi pabrauc malā, kad mazais cilvēks uzzvana zvaniņu un pamāj uz celiņu. bet viltvārdis, ak šis ķēmrausis, ņirdzīgi novelk 'касс ир?', aizslēdz durvis un turpina lasīt nošņurkātu detektīvu. vai mazais cilvēks dosies uz neērto punktu? ak, nē, jo tur jālien iekšā auto plūsmā. mazajam cilvēkam nav grūti pabradāt pa bankas kopto zālienu, šo laiku taisnīgā sašutumā izmantojot riebīgam denunciācijas zvanam. un, raugi, taksists ir viltvārdis, firmas ekipāžu identifikācijas numuri jau sen sastāv no citas burtu kombinācijas un cita ciparu skaita, mazais cilvēks smiedamies aizbrauc uz darbu, un sākas jau aprakstītā pogoņa, apšaude, sprādziens, slimnīca, aiziet sirdi plosoša mūzika un titri.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]
Date:November 4th, 2008 - 04:27 pm
(Link)
a, es vienkārši atcerētos viņa zaglīgo mordu un nākamreiz uz priekšējā stikla iztukšotu ar rūpību līdzpaņemto kečupa burciņu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 4th, 2008 - 04:33 pm
(Link)
uz manu atmiņu paļauties nevar, tikai uz immediate action taisnīgā sašutumā :)
From:[info]
Date:November 4th, 2008 - 04:43 pm
(Link)
nuta jānēsā līdz visu laiku! :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 4th, 2008 - 04:46 pm
(Link)
tici man, dodoties projām es vēl paspēju nožēlot, ka somā nav marķera. situācija ideāla - džeks ieslēdzies autiņā un demonstratīvi lasa. es paspētu kādu saliktu sakārtotu teikumu :)
From:[info]baltie_zushi
Date:November 4th, 2008 - 07:43 pm
(Link)
man par līdzīgiem krāniem, kas noparkojas uz/priekšā trotuāram tā ka ne apbraukt, ne pārbraukt, visu laiku nepamet doma līdzi vadāt vismaz naglu, bet nu smalkāks gājiens protams būtu sagatavot bamper-stikerus "es esmu lohs un nemāku parkoties"
From:[info]baltie_zushi
Date:November 4th, 2008 - 08:56 pm
(Link)
haha, droši vien ka biju to lasījis, bet pieļauju ka doma radās neatkarīgi :)
būs laikam jāapzina kaut kādi uzlīmes ražojošie draugi/paziņas, galvenais atrast grūti noplēšamu materiālu, sezona gan vairāk vai mazāk beigusies, bet pavasarī losīši diemžēl nebūs palikuši mazāk
[User Picture]
From:[info]ttp
Date:November 5th, 2008 - 01:37 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2008 - 01:38 pm
(Link)
tys nav tys!
[User Picture]
From:[info]ttp
Date:November 5th, 2008 - 01:41 pm
(Link)
es kkā pēc 2 gadu nepārtrauktas vello sezonas šogad to pārtraucu.
nākamgadam, tiks domāti autorisinājumi, kas piestiprināmi un viegli noņemami no stieņa.

hackers counter system