zaļā buržuāzija - SUBJECT: REQUEST FOR URGENT BUSINESS RELATIONSHIP [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

SUBJECT: REQUEST FOR URGENT BUSINESS RELATIONSHIP [Sep. 24th, 2008|12:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
DEAR AMERICAN:

I NEED TO ASK YOU TO SUPPORT AN URGENT SECRET BUSINESS RELATIONSHIP WITH A TRANSFER OF FUNDS OF GREAT MAGNITUDE.

I AM MINISTRY OF THE TREASURY OF THE REPUBLIC OF AMERICA. MY COUNTRY HAS HAD CRISIS THAT HAS CAUSED THE NEED FOR LARGE TRANSFER OF FUNDS OF 800 BILLION DOLLARS US. IF YOU WOULD ASSIST ME IN THIS TRANSFER, IT WOULD BE MOST PROFITABLE TO YOU.

I AM WORKING WITH MR. PHIL GRAM, LOBBYIST FOR UBS, WHO WILL BE MY REPLACEMENT AS MINISTRY OF THE TREASURY IN JANUARY. AS A SENATOR, YOU MAY KNOW HIM AS THE LEADER OF THE AMERICAN BANKING DEREGULATION MOVEMENT IN THE 1990S. THIS TRANSACTIN IS 100% SAFE.

THIS IS A MATTER OF GREAT URGENCY. WE NEED A BLANK CHECK. WE NEED THE FUNDS AS QUICKLY AS POSSIBLE. WE CANNOT DIRECTLY TRANSFER THESE FUNDS IN THE NAMES OF OUR CLOSE FRIENDS BECAUSE WE ARE CONSTANTLY UNDER SURVEILLANCE. MY FAMILY LAWYER ADVISED ME THAT I SHOULD LOOK FOR A RELIABLE AND TRUSTWORTHY PERSON WHO WILL ACT AS A NEXT OF KIN SO THE FUNDS CAN BE TRANSFERRED.

PLEASE REPLY WITH ALL OF YOUR BANK ACCOUNT, IRA AND COLLEGE FUND ACCOUNT NUMBERS AND THOSE OF YOUR CHILDREN AND GRANDCHILDREN TO WALLSTREETBAILOUT@TREASURY.GOV SO THAT WE MAY TRANSFER YOUR COMMISSION FOR THIS TRANSACTION. AFTER I RECEIVE THAT INFORMATION, I WILL RESPOND WITH DETAILED INFORMATION ABOUT SAFEGUARDS THAT WILL BE USED TO PROTECT THE FUNDS.

YOURS FAITHFULLY MINISTER OF TREASURY PAULSON

gibsons viljams sagrābstījis un iemetis pie sevis blogā.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]diana
Date:September 24th, 2008 - 08:02 am
(Link)
Ārprāts, cik klaja bezkaunība. Neviens tak neuzķersies!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 24th, 2008 - 10:46 am
(Link)
paskat, rekur ārčijs raksta, ka cilvēki nigērijā aiziet gan uz banku pēc tēvoča miljoniem:

Kādi 95% no mums ik dienas e-pasta kastītē saņem spamu. Sākot ar cialis, viagrām utt., un beidzot ar mēstulēm, kur mums laipni paziņo, ka ir Jums ir nomiris onkulis no Nigērijas un atstājis mantojumā 10 miljonus dolāru, un, lai tos saņemtu, ir tikai jāsamaksā 999$. Triks vecs kā pasaule. Gadu gaitā esam pilnīgi iemācījušies ignorēt šādas vēstules un pēc sekundes aizmirst par tām. Daži varbūt ar šiem cilvēkiem ir čatojuši vai tamlīdzīgi, bet vai kāds ir bijis bankā Nigērijā un mēģinājis saņemt naudu? Tagad es zinu vienu cilvēku, kas to ir darījis.

Rīta pusē matrozis man parādīja lapiņu, saka, ka uz banku brauks naudas saņemšansa sakarā. No sākuma gardi smējos, bet vēlāk sāku domāt - neesmu vismaz Latvijas interneta lappusēs lasījis, ka kāds ar šādu e-pasta būtu apmeklējis Nigērijas banku, un tajā brīdī man sāka palikt interesanti.

Izrādās, ka šādi “vēstuļu nesēji” īsti populāri nav, džeki stāstīja, ka bija kaut kādās 5 bankās, un 4 no tām pret viņiem izturējās ar pilnīgu nopietnību. Piemēram uzreiz pasauc galveno menedžeri, ar kafiju pacienā un tad sāk runāt. Kas mani pārsteidza visvairāk, vienā bankā teica - jā, tik tiešām, naudu Jūs varat saņemt, bet pretendentu ir daudz, un jāstāv rindā. Lai iestātos rindā, jāsamaksā kaut kāda naudas summa.

Bankas kā tādas tur ir nedaudz atšķirīgākas no pārējām ēkām, jo jāiebrauc aiz žoga, jāiziet ieroču pārbaudes utt., turpretim visi pārējie veikali arī ir īpaši savā veidā. Teiksim, ir veikals, kur pārdod visu nozagto no konteineriem. Produktu klāsts: atsevišķas alkohola pudeles, datortehnika, pulksteņi, krekli, banāni utt. Oriģināla “Teachers” viskija pudele cenā 23$, āfrikāņu tautas tērps - 50$.

Naudas maiņas kantori parasti ir 1×1m lielas būdiņas ar kārtīgi resnām nigēriešu omēm. Daži kantori ir automašīnas ar naudas mainītājiem aizmugurē. 100$ ir 10000 Nigērijas naudiņas, tāpēc varat iedomāties cik daudz naudaszīmju parasti ir viņiem.

hackers counter system