zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Dec. 1st, 2005|04:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pokemon mode: on
wiiiiiiiii, aizgāja ciba, wiiiiiiii :)
pokemon mode: off

un tagad pa dienu sadraftētais stuffs:


tātad ko dara praktiskais latvietis jōrz trūlī kārtīgā purgā? patiesībā veseli divi praktiskie latvieši? pareizi, brauc pa pilsētu riepas meklēt. a man vasarenes, lisenes lisenes! (c) hellijs džūdass :) bet nu viss ir beidzies laimīgi, i ģimenes, i kroņa auto ir apgādāti katrs ar jaunu pārīti ziemas riepu.

nākamais punkts no sērijas ko dara praktiskais latvietis, kad viņam ir ļoti maz naudas? patiesībā veseli divi praktiskie latvieši? pareizi, pērk paklāju. un miljonu visādu, piemēram, atstarojošu nieciņu.

un vēl šie divi praktiskie latvieši gavilē un zvaigā aiz priekiem kā mazi bērni, kad pārbrauc mājās, un izrādās, ka purga ta plosās pilsētā, bet pārventā gandrīz nemaz nav snidzis (to sapratīs tikai tie, kam arī bieži vien pa pagalmu/sētu/ielasmalu jāpārbīda vairākas tonnas šīs pasakainās baltās masas)

manis tulkotās grāmatas es vienmēr pirmoreiz ieraugu veikala plauktā. tikai pēc tam izdevniecībā (nu nesakrīt mums, hehe). šodien ir viena no tām dienām.

un pirms gulētiešanas (sen bij laiks, tak jau 14:40) atzīšos, ka на всякий пожарный pierakstījos lielajā lj, tīri lai jūzerneimu aizsistu. tāpēc cibas downtime pavadu kašķos turienes kopienā cibiņi. neko citu es tur īpaši nemaz arī nelasu :)
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]pitchforks
Date:December 1st, 2005 - 06:23 am
(Link)
Ciba aizgāja gan. Ja kas, laikam 5dien būšu ciemos. :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 1st, 2005 - 06:28 am
(Link)
es zināju ;) davai ar visu grāmatu, ja? ;)

hackers counter system