zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 26th, 2008|05:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr prtg dežūrē starplidostā, es jums tomēr pastāstīšu mazliet haotisku, toties garu sekvenci ar mūsu dalību rīgas lidostā pagājušajā muztripā pirms kāda mēneša.

ras un prtg steidzas uz lidostu, uz vakara reisu uz bristoli. ir zināms, ka pie pazīstamās personas a nakšņot tomēr nevarēsim, tāpēc pirms izbraukšanas ir uz labu laimi uzrakstītas divas vēstules hospitalitīklubā personai b, nenosakāmas tautības, un personai c, polim. ir arī iemesta acs bristoles centrālā backpackeru hosteļa webā un pēdējā brīdī ievērots, ka pēc 23:30 viņi vairs jaunus iemītniekus nepieņem. bet vakara reiss bristolē nosēžas 23:15. abi varenie ceļotāji tipa ir apgādājušies ar vebčekina taloniem, tāpēc nemaz tik ļoti uz lidostu arī nesteidzas, ja nu vien balzāmiņu paspēt nopirkt, pirms aizveras bodes.

kāpjot pār lidostas slieksni, zvana ras telefons. persona a vēsta, ka ir atradusi risinājumu hosteļa problēmai. tūliņ leks uz ričuka, mīsies uz pilsētu, samaksās par mūsu nočļegu, un tad jau nu mūs neviens nevarēs atturēt no hosteļa šturmēšanas pēc pusnakts. tikmēr reālajā dzīvē ceļotāju rumpji naski cilpo uz geitu a un b sekjuritīčeku. pie tā atkal zvana ras telefons, kāds nepazīstams uk numurs. ras atbild angliski, viņam pretī augšminētā persona b latviski, par lielu pārsteigumu. tā un šitā, varat nakšņot pie manis. tikmēr sekjuritīčeks reālās dzīves rumpjus ir atšuvis un aizsūtījis tikpat naski cilpot uz pretējo lidostas galu, jo uz bristoli visi kārtīgi ļaudis lido no geita c. kamēr pie geita c tiek risināta gara un izjusta saruna ar personu b, papīru ņudzeklī izrādās, ka cirslis ras nav vis uztaisījis vebčekinu un izdrukājis blanku. līdz deskčekina beigām ir dažas minūtes, un joprojām pa telefonu lietas kārtojošais ras atkal cērtas riņķī, cilpo pretējā virzienā, tad ar izrakstītu kvīti cērtas riņķī vēlreiz un skrien uz kasi, tikmēr noskaidrojot, ka persona a jau ir pusceļā uz hosteli un labi ka paspēts piezvanīt un atcelt, tad cērtas riņķī vēlreiz un pēdējā minūtē tomēr dabū tiesības kāpt tai ļotenē.
tad arī paralēlās pasaules jeb galva un rumpis atgriežas vienā un atviegloti uzņem šampanieša devu.

pēc piezemēšanās bristolē arī persona c pieteicās ar naktsmājām. simtprocentīga hācē atsaucība. aizgājām ar viņu alu iedzert.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]zintish
Date:June 26th, 2008 - 06:14 pm
(Link)
uiss ir laps kas lappi beidzas! :)
mums gan ir bijusi itkaa hc atsauciiba no 3 personaam 1 pilseetaa ar sekojoshu hostelja mekleeshanu, jo briidii kad paraadamies pilseetaa ne1 vairs nav dabuunams
From:[info]w_
Date:June 26th, 2008 - 06:24 pm
(Link)
jautri :)
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 26th, 2008 - 06:24 pm
(Link)
Tieši tā viss bija, nudien. Žēl, ka c aizskrēja, nesagaidījis Bristoles vecākā kroga (anno 1576?) uzsauktās haļavnās vakariņas.

Starp citu laika atrūkuma dēļ es šodien webčekinu 4h pirms lidojuma uztaisīt nepaspēju. Toties Skavstā laika papilnam, ij iečekojos, ij flešā iekopēju (3 dažādos formātos), ij tūrisma atbalsta meitenei izdrukāt iedevu, un raugi, ceturtdaļa no nopirktā Interneta jau ir atmaksājusies.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 26th, 2008 - 06:25 pm
(Link)
A kas ar tām ķepiņām? Sadodas un konstatē, ka "nav rociņu - nav cepumiņu"?
From:[info]spuldziite
Date:June 26th, 2008 - 11:48 pm

aww

(Link)
man vidū sajuka.. :(

hackers counter system