zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Oct. 8th, 2007|03:30 pm

sveetaa_seeta
es esmu furunkulozes guru.
apmēram pirms 5 gadiem mani ļoti nomocīja šādas parādības - visādi augoņi bija mans saaukstēšanās simptoms. tikko kā slapjas kājas - tā nākamajā dienā augonis. iemācījos labāko veidu, kā no tiem atbrīvoties (višņevska ziede + sālsūdens vate), iemācījos attiecīgajās dienās pārtikt no pretsāpju ripām, jo tomēr baigi sāpēja, viss baigi labi.
taču vienreiz ar augoni uz ceļa īsti nevarēja tikt galā. aizgāju pie daktera. tas saka - bļeģ, stulbā mauka, kāpēc Tu vēl neesi slimnīcā??? tajā pašā vakarā aizbraucu uz slimnīcu (varēju visiem lielīties, ka vakarā pēc vidusskolas iesvētībām esmu aizvesta uz slimnīcu). nākamajā dinā ķirurgs bez nekādīem atsāpinošiem vai apdolbošiem līdzekļiem atgrieza, savāca un bija laimīgs. tās bija manas mūža lielākās fiziskās sāpes.
tad beidzot kādam ienāca prātā uztaisīt analīzes. strutu analīzes, lai uzzinātu, kas par lietu. mana baktērija bija zeltainais stafilokoks, kuru it kā varot dabūt nemazgājot rokas un tādā garā, bet tas viss ir nosacīti, jo es tomēr esmu tīrīga. ar to gribēju teikt, ka pat tad, ja dzīvesveids par to neliecina, var saķer visādus mēslus.
un tikko kā dakteriem bija skaidrs, kas par lietu, man izrakstīja kaut kādas špricējāmša zāles ar vājprātīga lieluma un sarežģītības nosaukumu (atceros vārda daļu "-imūnglobulīn-"). samaksāju veselu kaudzi, bet pēc tam, kad nepieciešamo biju salaidusi sevī iekšā (to vr darīt mājas apstākļos), augoņi pazuda uz neatgriešanos.
morāle - vislabāk man patika iet apiekā un pirkt 10 šļirces ar tādu un tādu tilpumu. bet galvenā morāle - uztaisi analīzes, uzzini, kas Tevī dzīvo bez atļaujas un iznīcini to.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system