zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Oct. 8th, 2007|03:18 pm

vedjmah
stāsta, ka tam derot lietot citroseptu, kas ir 33% greipfrūtu sēklu ekstrakts. Man konkrēti TAM nepalīdzēja, toties negaidīti tas izrādījās efektīvs līdzeklis cīņai ar hronisku abpusēju haimorītu. Karoč, sliktu neko nevienam nav nodarījis. Lietot pa 15 pilieniem dienā vismaz mēnesi, pilnot to kādā no citrusu sulām. Aktivizē.

vēl daudzgadu cīņā ir izmantots saules efekts, ko vismaz patlaban mūsu platuma grādos neizdarīsi. Solārijs neder. Peldes agresīvi sāļās jūrās (piem. Klusajā okeānā, Adrijas, Vidus) arī palīdz - bet atkaljau - bez investīcijām neiztikt, turklāt, tas īslaicīgi.

homeopātu pūles, daudzkārtējas un pacietīgas, neko būtisku nav nesušas as well.

Diemžēl, mani neatstāj sajūta, ka šai cīņā mēs esam pilnīgi vieni, katrs pats ar sevi, un katram der tikai viņam derīgās metodes, dēļ katra bioķīmiskajām īpatnībām. Man nav nācies izlobīt jebkādas noturīgas vai atkārtojošamies likumsakarības, kas palīdzētu saprast - kas tieši veicina vai nomāc to nejauko izlaušanos. Ir dažādi minējumi, bet kopsakarību nav.

Tādējādi, izlīdzos ar nožēlojamo cīņu ar sekām: reizi pusgadā dodos pie Žannas un ar pazemīgi noliektu galvu ļaujos viņas profesionālajām dotībām ādas epidermas profilaksei. Kas vismaz vienu mēnesi post factum nozīmē pilnīgu objektu nevēlēšanos parādīties.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system