zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Aug. 31st, 2006|08:45 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man trūkst vārdu. hameltonus™ rādīs ar atmiņas zudumiem. mandomāt, hardcore fanu sašutuma vilnis varētu sagraut latvijas avīzes redakcijas ēku.

raksta tvdiena (bolds no manis):

Vai LTV skatītāji miermīlīgi uzņems "balto caurumu" — veselus piecus gadus savu iemīļoto Hameleona rotaļu varoņu dzīvē vēl redzēsim. Oficiālais LTV un ASV kompānijas CBS lēmuma — Latvijā nerādīt piecas seriāla sezonas jeb 1435 sērijas — iemesls ir šāds: TV vēloties padarīt Hameleonu rotaļas aktuālas un neklibot piecus gadus iepakaļ. Kas noticis seriāla piecās sezonās, ko LTV izlaidīs, Hameleonu rotaļu fani neuzzinās. Atliek iedarbināt fantāziju un radīt pašiem savu seriālu, izmantojot šos faktus.

Teilori nāvējoši sašauj Šīla.

Meisija aiziet bojā, turklāt divas reizes. Viņa iekļūst avārijā un tiek apbērēta, bet vēlāk augšāmceļas no mirušajiem un pēc kāda laika atkal iet bojā — naktsklubā viņai uzkrīt lustra.

Ridžs uzzina, ka viņš nav Erika dēls un viņa tēvs ir Stefānijas studiju gadu mīlestība Masimo Merone.

Brūkai ir romāns ar meitas Bridžetas vīru Dikonu, viņiem piedzimst meita Houpa. Viņa apprecas ar Tornu un iemīlas Ridža pusbrālī Dominikā Meronē, un viņai piedzimst puisītis, par kura tēvu vispirms tiek atzīts Niks (Dominiks), bet vēlāk izrādās, ka tas ir Ridža dēls.

Negaidīti Torns apprecas ar Spektras modeļu nama sekretāri Dārlu, un viņiem jau pirms kāzām piedzimst meita Aleksandrija.

Riks ir precējies ar Amberu, bet viņu laulība nav veiksmīga Amberas melu un alkoholisma dēļ.

Šīla atgriežas kopā ar meitu Mēriju, kura ir jau pieaugusi un kuru tagad sauc Erika. Erika iekārtojas darbā par aukli pie Foresteriem un ar Šīlas palīdzību mēģina savaldzināt Riku.

Uzrodas sliktā meitene Morgana, Ridža jaunības gadu draudzene, kura jau divreiz ir bijusi stāvoklī un bērnu tēvs bijis Ridžs.

Dikons Šārps, seriāla jaunais sliktais zēns, līdzšinējās sērijās ir paspējis kļūt par tēvu Amberas māsīcas bērnam Erikam jaunākajam un Brūkas meitai Houpai, ielaisties romānā ar Rika sievu Amberu, apprecēties ar Brūkas pieaugušo meitu Bridžetu un izšķirties no viņas,apprecēties ar Torna bijušo sievu Meisiju un palikt ar viņu kopā līdz pat viņas nāvei. Turpinājums sekos.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]chaika
Date:August 31st, 2006 - 08:53 pm
(Link)
par shito Ufo vienriit staastiija, ka radi uz Aaamriku aizbraukushi, kur tie Hameleoni ir 9 gadus uz priekshu i veel iet, nebeidzas, apmirt var un beigas nedabuut redzeet!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 31st, 2006 - 08:55 pm
(Link)
iedomājies vien, cik cilvēku ir nomiruši, nesagaidot hameltonu beigas. užžžas!
From:[info]chaika
Date:August 31st, 2006 - 09:00 pm
(Link)
steerkjiem vien, steerkjiem
uz mireejiem jau lielaa meeraa orienteets seriaals..nu omem ar mazbeerniem
From:[info]maruziine
Date:August 31st, 2006 - 09:55 pm
(Link)
strap citu mana 87 gadu vecaa oomiite aci nepamirkshkjinot izseko liidz un var atbildeet kursh ir kura pusbraalis un vecaisteevs reizee...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 31st, 2006 - 09:59 pm
(Link)
talantīga omīte :)
From:[info]maruziine
Date:September 1st, 2006 - 10:40 am
(Link)
bet tas arii viss.. citam laikam nepietiek vietas...
From:[info]gundega
Date:August 31st, 2006 - 10:14 pm
(Link)
apžēliņ! pirms cik gadiem to seriālu sāka rādīt? es biju sīka knīpa, nu, tāda riktīgi sīka, kad VISI jau skatījās. hihi - diez cik bērnus brūka ir piedzemdējusi - atceros, ka jau pašā sākumā viņai bija vismaz trīs:)

khm, jā, tas gadījums ar lustru ir vnk elegants!:)

hackers counter system