zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Sep. 29th, 2022|06:09 am

hedera
Ierēķinot visus ārstu izmeklējumus pirms un pēc operācijas, un arī acu pilienus (antibiotikas + mitrināšanai pāris nedēļas pēc operācijas), kopā sanāca iztērēt nepilnus 1200eur. Toreiz skatījos, ka Viļņā itkā taisa lētāk, bet, ja ierēķina ceļu un viesnīcu, tad jau gandrīz tas pats vien ir. Turklāt Rīgā vismaz atbildīgā iestāde uzreiz pa rokai, ja nu gadījumā kas.

Par to lēcas operāciju gan neko nezinu. Bet iesaku painteresēties, kā tur ir ar atlabšanu pēc operācijas, vai nav ilgāk nekā ar lāzeru. Augstāk jim rakstīja, ka esot bijis sāpīgi, kad izgāja narkoze, bet man vispār nekā tāda nebija. Pati operācija aizņēma pāris minūtes, un jau pēc stundas mani palaida mājās. Man bija draugs atnācis pakaļ, bet īstenībā tas pat nebija vajadzīgs, mierīgi pati būtu aizgājusi mājās. Apm. 2 nedēļas acis bija uz spožu gaismu pārjūtīgas, bet ar tumšām saulenēm viss bija ok. Drīzāk pirms operācijas bija besīgāk, jo 10 dienas bija jānēsā brilles, nedrīkstēja lietot kontaktlēcas.

Par pārliecinošajiem mīnusiem. Nu, es teiktu, ka lāzeroperācija ir drīzāk komforta jautājums, ne tik daudz medicīnisku indikāciju dēļ. Jo tā jau es biju pieradusi nēsāt kontaktlēcas, un it kā nekas tāds, varēju tak turpināt. Taču tas, ka tagad vairs nav jādomā - ai, jāņem līdzi kontaktlēcu trauciņš un šķidrums, ai festivālā jāmeklē, kur rokas nomazgāt pirms lēcu ielikšanas, ai peldoties jāuzmanās no ūdens acīs utt. - es šī komforta dzīves bāzes līnijas dēļ arī 3x lielāku summu būtu bijusi gatava nolikt.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system