zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Sep. 30th, 2013|10:36 pm

crescendo
+1 šitajam. Nožūst krietni ātrāk nekā vairums rullīšu, nekož, drēbes nebojā, ir principā bezaromāta. Man arī viņu zīmulīši patika, bet (1)tos vairs neražo (2)daudzsvīšanas periodiem zīmulīši nederēja... Ja godīgi, šitais arī nav pie daudzsvīšanas periodiem pārbaudīts.

No citiem, ko atceros pēdējos gados...

Garnier mineral 48h efektu.. pēc 6h ir sliktāk, nekā būtu bez, pie tam subjektīvi liekas, ka viš ir kaut kāds smaciņbaktērijaugšanu veicinošs - iespējams, der cilvēkiem, kas praktiski nesvīst arī tāpat. Nu, vai arī vienkārši pilnīga nesaderība ar mani.

Bezpleķu Nivea lēni žūst un pretsvīšanas efekts ir 'nu tā'.

Smagajai artilērijai megastresa periodos (un hz kādu veselības šaizu gadījumā, kad ilgstoši Nekas Nepalīdz)- Driclor, šķidrais, rūpīgi (Ļoti Rūpīgi) sekojot instrukcijai. Nesekojot pumpas un balti pleķi uz drēbēm būs mazākā problēma - baltus nosēdumus pat neatstāj, bet drēbes var izbalināties vai sakrāsoties dzeltenas, toties uz ādas var arī ķimiskā apdegumā iedzīvoties. (nē, nu pozitīvā puse - apegums arī sviedru dziedzerus uz kādu laiku piebeidz...)

Vai, ja augstākminētais nav laicīgi piemērots/nav pa rokai un pienācis Svarīgais Rīts, tad bezpleķu rexona zīmulis der kā ātrā palīdzība. No parastajiem efektīvākais, bet ne gluži tik bezpleķu, lai gluži ikdienā lietotu.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system