zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Sep. 5th, 2013|11:37 am

acidkitteh
Tātad par realitāti, realitāte nav tavs subjektīvais skats uz to. 'Skats uz to' ir un paliek tikai skats uz to. Piemērs: pieņemsim ka notiek Notikums - 6. tramvaja līnijā noiet no sliedēm un uzsprāgst tramvajs, nodedzinot čiekurkalna tirgu un 45. vidusskolu. Tev par to kāds pastāsta formā: "6. tramvaja līnijā trams nogājis no sliedēm un uzsprādzis, nodedzinot čiekurkalna tirgu un 45. vidusskolu" Tev tagad ir informācija, no kuras buildot šo faktu. Principā tā ir ļoti tuvu realitātei. Tikpat labi kāds tev var pasniegt to formā : "6. tramvaja līnijā salūzis tramvajs". Kas nav galīgi nepareizi, bet arī rada galīgi švaku faktu ainu, salīdzinot ar to iznīcību un destruction kāds ir realitātē. Tu par to mētā jokus, a citi, kuri zin kā ir patiesībā, uz tevi skatās kā uz idiotu. Nu un galējais ne-realitātes variants ja tev pienāk informācija ka "6 trama līnijā viss ir kārtībā, sēdies'n'brauc!".
Apelsīns tumsā nezaudē savu spēju būt oranžā krāsā. Tu vienkārši to neredzi.(t.i. tev nav acu piegādātas informācijas, tachu noskaidrot apelsīna oranžību var arī neizmantojot redzamās gaismas palīdzību)

Šis tā īsumā. Jo nu 'kas ir realitāte' tiek apskatīts grāmatu grāmatās, sējumu sējumos, sākot ar haksliju beidzot ar līriju un citiem frīkiem.
Galīgi ne cibas komentāru mērogs un tēma.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system