zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 28th, 2013|08:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]investors
Date:May 29th, 2013 - 11:15 am
(Link)
Un ko tieši plānots panākt ar šo "mēs jums par spīti ieriebsim" braucienu? Māju nojaukšanu, lai paplatinātu ielu? Autosatiksmes aizliegšanu? Brīvpusdienas visiem?

Droši vien kritiskās masas dalibnieki nezina, ka velobraucējiem ir atvēlēta vieta braukšanai gan pa gājēju celiņu gan ceļa brauktuves daļas labo pusi. Tieši tāpat tie nezina, ko nozīmē luksofora sarkanais signāls, iekļaušanās satiksmes plūsmā un elementāra CSN ievērošana.

Ja pavisam godīgi, tad pie mums ceļi ir tik briesmīgā stāvoklī, ka būtu jālabo esošie ceļi, nevis jādomā par to, kā izveidot jaunus veloceliņus, kurus izmantotu tikai 5 mēnešus gadā!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 29th, 2013 - 11:18 am
(Link)
velobraucēji diezgan labi zina, kur viņiem ir atvēlēta vieta, tikai ikdienas satiksmē pārāk labi var redzēt, ka citi satiksmes dalībnieki izvēlas to nezināt - autobraucēji burkšķ, ka velo ir jābrauc pa ietvi, gājēji burkšķ, ka velo ir jābrauc pa brauktuvi.
[User Picture]
From:[info]investors
Date:May 29th, 2013 - 11:24 am
(Link)
Tātad ieriebšanas brauciens ir par to, lai neburkšķētu?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 29th, 2013 - 12:53 pm
(Link)
kāds ieriebšanas brauciens?
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:May 29th, 2013 - 03:02 pm
(Link)
Mājas nevajag nojaukt, paskaties, kas notiek ziemā ar sniega kaudzēm ielu malās. Tur sanāktu vieta ne tik veloceliņiem vien.

Velomasa ir, lai atgādinātu, ka tomēr ir jāastāj viņai vieta. Ja es nobremzēju pie sarkanā, tas nenozīmē, ka man elkonis ar spoguli jābaksta un nikni jārūcina auto pie auss, lai 5 sekundes pirms sava zaļā nestos uz priekšu un piebrauktu pie pašas malas - ka tik tas uz tiem diviem ratiem netiek uz priekšu ātrāk kā es! :) (Patiess stāsts, un ne tikai vienu reizi)

Ceļi gadījumā nav jālabo visiem par prieku, ne tikai autovadītajiem? Ietves arī nav jālabo? Un neaizmirsīsim, ka ir tomēr tie, kas brauc ilgāk kā 4-5 menešus gadā. Visu gadu, piemēram. Un viņu skaits arī turpina pieaugt.

hackers counter system