zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 20th, 2013|05:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 20th, 2013 - 10:44 pm
(Link)
nav gluži tā, nē
un vispār, svarīgāk ir nepazaudēt lapseņpūzņa bakstīšanas tēmu - ok, minimālais sods tagad ir nolaists tik zemu kā vēl nekad, bet creative commons licences joprojām latvijā netiek atzītas un autortiesību joma nav ne tuvu jēdzīgi sakārtotai
From:[info]decembris
Date:February 20th, 2013 - 11:10 pm
(Link)
nju, tad jau amatieris droši vien tiešām zina labāk. ne par jums, pieļauju viņš kļūdījās, sakot, ka gribējāt taisīt kaut kādu baigo biznesu. bet labāk par žurnālu "ir", kas rakstu pasniedza tā it kā 500 latu dēļ kaut kas būtu jātaisa ciet (kad to izlasīju, man šķita samērā ņirdzīgi).

visādi citādi ļoti labi, ka šo notikumu dēļ (tas viss zināmā mērā sakrita arī ar ņemšanos ap ACTA un datu nesēju nodevām), politiķi ir sākuši pievērst uzmanību autortiesību problemātikai. nekādi tūlītēji risinājumi, protams, nebūs, bet pamazām iezīmējas tas, ka deputāti par to domā. tur daudz ko nosaka arī paaudžu maiņa. teiksim, vēl pirms dažiem gadiem tas vispār nebūtu iespējams, jo tāds juris dobelis droši vien vispār īsti nezina, kas tās autortiesības tādas ir, kamēr jaunais jānis dombrava ir diezgan aktīvs cīnītājs par brīvu pieeju informācijai, jo interneta paaudzes cilvēks.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 20th, 2013 - 11:23 pm
(Link)
iram vajadzēja gaudu stāstu, un sanāca ļoti labs gaudu stāsts :) arī tādi ir vajadzīgi.
ne gluži tie 500 lati visu izšķīra, bet pieredze, ka vienīgais veids, kā veidot attiecības ar valsti, ir "vai nu tevi izčakarēs, vai nu tu izčakarēsi", un ir jāmāk vēsā purnā melot, lai izkruķītos, kas nozīmē pamatos pārbūvēt savu domāšanu uz tādu, kādu piemēram es sev ne pārāk gribu.
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:February 20th, 2013 - 11:32 pm
(Link)
no 2006 gada skatot vaigā brūkošus uzņēmumus, es ļoti labi tevi saprotu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 20th, 2013 - 11:33 pm
(Link)
paldies

hackers counter system