zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Mar. 28th, 2011|08:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien katru mīļu brīvu brīdi browsēju sakarīgāko barselonas tūristdzīvokļu lapu. duncis sirdī ir šis skaistulis ar ikejas beņķiem uz terases - duncis tāpēc, ka vistuvākais notikuma vietai un jau aizņemts (bet tas atkal labi, jo dārgs).
ja jums kādam ir izīrējams dzīvoklis barselonā (nesmādēsim arī istabu!), piesakās :)
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]implozija
Date:March 28th, 2011 - 08:07 pm
(Link)
a Tu spāniski runā, ja? man vieniem no čomiņiem ir dzīvoklis Passeg de Graciā, kur, iespējams, joprojām ir viena tukša istaba. ja interesē, varu šiem uzjautāt. cik jūs esat gatavi maksāt?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 28th, 2011 - 08:21 pm
(Link)
nu tā drusku kumekaju, sākot no trešās dienas :) vispār kā suns - visu saprotu, bet neko pateikt nevaru.
a līdz festam tā istaba stāvēs tukša? barselonā taču istabas tukšas nestāv, ne? ja tas nav tādā passeig de gracia galā, kur mēs nekādi nevarēsim tikt uz forumu (un atpakaļ!), tad ar lielāko prieku. ceņņiks jau ļoti atkarīgs no tā, kas tur ir un kur tas ir, bet varētu apspriest saprātīgu daļu īres (mums vajag precīzi uz nedēļu). pajautāsi?
[User Picture]
From:[info]implozija
Date:March 29th, 2011 - 12:21 am
(Link)
aha, īsziņu nosūtīju, kad atbildēs, došu ziņu. ellē ratā tas nav, tas ir kkur pie avenida Diagonal, ja tas ko izsaka. pati tanī dzīvoklī bijusi vēl neesmu, bet to istabu viņi tur tukšu principā - tipa, viesiem un tā. tas gan bija pirms kāda laika, moš kaut kas mainījies, bet nu vobšem došu ziņu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 29th, 2011 - 12:45 am
(Link)
o, tur jau pat bez pārsēšanās metro var aizvālēt uz forumu un atpakaļ, un vēl jau noteikti ir autobusi pa taisno pa diagonāli :) un ja vēl tiktu pie ričukiem... /acis aizver, kad sapņo!/
es jau biju pamanījusies ieciklēties uz poble nou un barselonetu, hehe, tipa lai arī kājiņām var izstaigāt. bet nupat jau pat poble sec neliekas par tālu, ka tik var izbraukāt.
katrā ziņā, ja uz festu tur ir aizņemts (pie mana madrides couchsurfera, kurš tagad barselonā, ir jau aizsists, piemēram), mēs vēl pēc festa paliekam līdz nedēļas vidum, būsim priecīgi par visādiem variantiem.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 29th, 2011 - 12:49 am
(Link)
ā vienīgi mums nav bagāžas, tāpēc diez kas nav ar tūristu paklājiņiem un guļammaisiņiem.

hackers counter system