zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Jan. 21st, 2011|12:18 pm

rasbainieks
tā kā pasaulē jābūt līdzsvaram, un, izrādās, sporta jautājumi jūs ļoti interesē, tad atsvariņam par to, kas jūs, vismaz pēc komentiem spriežot, interesē vismazāk - par gārdeningu.

amarillis ar visnotaļ maldinošo nosaukumu "black pearl" no peldošā puķu tirgus izrādījās vilinošs (no vārda vilšanās, nevis tas, ko jūs padomājāt) - līdz melnam tur tālu, ir tāds tumši tumši biezi sarkans. dokumentālus materiālus uzrādīt nevaru, bet internetos rāda ļoti līdzīgu, tikai smukāk nobildētu, nekā es jelkad varētu:
http://www.flickr.com/photos/32952069@N00/386495620
tad jau pat "melnā kalla", kas izrādījās tumši lillā, ir tuvāk melnam.
bet vispār man galvenais, lai kaut kas ziedētu. un zied! turklāt otrs sīpols, kuru pagrābu no melno pērļu kastes un uzdāvināju [info]san, izrādījās baltirozā strīpainais, kas ir vēl lielāks uzmetiens :)
runājot par amsterdamas baltirozā strīpainajiem, manējais ir sagādājis milzīgu kvī - ja pagājušajā ziedināšanas posmā iespītējās un neziedēja, tik vien kā izdzina daudz leknu lapu, tad tagad, kad beidzot ir pēdējo no tām lapām novītinājis, un es taisos viņu likt uz ziemas guļu, viņš jau dzen pumpuru, un tas ir ziedpumpurs! es šausmīgi mīlu amariļļus un vispār gribētu uztaisīt tādu kolekciju, lai man viņi ziedētu visu cauru gadu.
mans baltstrīpainais no arhīviem:
http://klab.lv/users/rasbainieks/969639.html
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system