zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 5th, 2011|02:02 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"atņem cilvēkam ēzeli"
es šobrīd sapņoju nu jau vairs ne par to, ka ir tik silta vasara, ka ar ričuku braucot, nevelku velocimdus, bet gan par to, ka manā dzīvē varētu būt tāda ziema, kad guļamistabā neož pēc slapja apmetuma.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]divi_g
Date:January 5th, 2011 - 07:06 am
(Link)
Mja, manas līdzjūtības šajā ķibelē.
From:[info]kolibrs
Date:January 5th, 2011 - 10:11 am
(Link)
Nesaprotu, kā namsaimnieki var tik bezatbildīgi veikt jumtu remontus (vai arī nesekot to stāvoklim līdzi vispār). Pamati, jumts un sienas - lūk, svētā trīsvienība, ko būs pielūgt jebkuram kārtīgam saimniekam. Viņiem pašiem līdz ar to ceļas izdevumi.
Dzīvoklī arī tek. Sienas bojājas, griesti arī. Mums tur vienu brīdi visi bija ļoti aktīvi, savācāmies un apskatījāmies, cik maksā par apsaimniekošanu un salīdzinājām ar tāmi, kas (it kā) par to naudu tiek darīts. Tur viss glīši - remonti, uzturēšana utt. A dzīvē mēs tikai esam redzējuši tos vīriņus, kuri ziemā atbrauc, lai iztīrītu sniegu, kas sapūsts(!) bēniņos.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 5th, 2011 - 01:17 pm
(Link)
o, jums tīra sniegu! es kā ziemassvētkos pieteicu avāriju, tā joprojām tīrītājs nav ieradies, kaut gan saimnieki katru dienu sola, ka tūliņ jau būs. protams, avārija uz vietas nestāv, bet plešas plašumā. nupat jau abi augšējie stāvi visu pavasari/vasaru īres rēķinus maksās ar remonta čekiem :)
From:[info]kolibrs
Date:January 5th, 2011 - 02:57 pm
(Link)
Jā, arī kaut kad tika ap svētkiem pieteikts, bet vēl neviens nav rādījies.

hackers counter system