zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 24th, 2010|04:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]linzmarket
Date:September 25th, 2010 - 11:59 pm
(Link)
Es jums neko nelieku lasīt. Bet ja nu tomēr pastāv neliela iespējamība, ka tevi interesē ne tikai tas, ko esi uzrakstījis pats, tad iespējams, tev būtu iekritis acīs komentārs, kur es stāstu par to, kas šeit būs lasāms
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 26th, 2010 - 12:09 am
(Link)
tu laikam nesaproti, kur esi nonākusi. "šeit" ir mans žurnāls. kas šeit būs lasāms, ir mana personīgā darīšana. kas būs lasāms ļinzu mārketa žurnālā, mani patiešām neinteresē, es esmu samērā lojāls cita lēcu pārdevēja klients, turklāt cik gan aprobežotam jābūt, lai pēc šādas klaji stulbas, netaktiskas un gramatiski nepareizas izpildīšanās manā žurnālā gaidītu, ka es lasīšu jūsējo.
From:[info]linzmarket
Date:September 26th, 2010 - 12:15 am
(Link)
Izdzēs manus komentārus, atstāj savējos. varēsi rādīt saviem mazbērniem un teikt, cik varens esi.
Atbildēju uz komentāriem, jo te bija pieminēts mūsu uzņēmuma vārds. Tu taču nebūtu atbildējis, ja kaut kur parādītos ziņas par uzņēmumu, kur strāda tu?
Man tiešām gribētos ar tevi satikties un gribētos velreiz dzirdēt to visu un tā, lai tu skatītos man acīs
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 26th, 2010 - 12:23 am
(Link)
es tiešām neietu šādi graut uzņēmuma tēlu, pat ja man uzņēmums nepatiktu (es gan tad tur nestrādātu).
nu skaidrs, ka tu tiešām nesaproti, kur esi nonākusi. iedomājies, tu ierodies ballītē, kurā nevienu nepazīsti, toties pārējie apmeklētāji ir vai nu savstarpēji pazīstami, vai pat draugi. tu vienam pasaki "fui kāda tev nesmuka kleita", otram uzlej glāzi dzēriena un pat neatvainojies, trešam iebaksti ar elkoni vēderā. un tad nostājies zāles vidū un, plati smaidot, saki visiem "un tagad mēs būsim draudziņi!"
From:[info]linzmarket
Date:September 26th, 2010 - 12:28 am
(Link)
Tu nedaudz sajauci. es esmu ballītē, kur nevienu nepazīstu (sākums ir pareizs). tu atnāc un uzlej man glāzi sarkanvīna (teiksim, man mugurā ir balta kleita) un tad tu pasauc pārējos un saki: skat, kāda idiote! atnākusi uz mūsu ballīti baltā kleitā ar sarkanu traipu
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 26th, 2010 - 12:35 am
(Link)
parādi lūdzu, kur es tev esmu apgalvojusi piemēram tādu pērli kā "tu kricelē murgus"? vai vispār uzbraukusi tavam kantorim? un tu vēl atļaujies bāzties man un maniem draugiem virsū ar sprediķošanu par taktiskumu, apbrīnojama bezkaunība. vai tev ir priekšniecība, ar kuru es varētu parunāt? vai tu pati esi priekšniece? (šajā gadījumā es varu novēlēt tikai ātri un nesāpīgi izputēt)

hackers counter system