zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Sep. 24th, 2010|11:20 pm

vistu_zaglis
Drīkst, es te mazliet iejaukšos sarunā? :)

Atliekam te tagad maliņā jebkādus subjektīvos viedokļus par modīgo sociālnetvōrkingu, kā arī visu cieņu ielīšanai Cibā, bet ir te pāris nianses.

Šo te vietni no pārējām purniņgrāmatām atšķir tas, ka cilvēki (vismaz +/- vērā ņemamā lietotāju daļa) viedo kontaktus ne uz "es viņu pazinu pamatskolā", ne uz "awwww, smuka jūzerbildīte", ne uz "gribu iepazīties" pamatiem, nē. Te ir tāds negaidīts kritērijs, kā "vai man ir interesanti lasīt konkrēto lietotāju", tātad lai sagaidītu kaut kādu sekotāju plūsmu ir jānodrošina interesants(!), lasāms saturs. Un tas, ka jūs esat Foršiņi ir, protams, apsveicami, bet pagalam neinteresanti 99% auditorijas, tas ka jums tur apgrozījums pieaudzis, piemēram - nu prieks, protams, bet reti kurš tērēs savu laiku, lai ar šo faktu iepazītos. Ja jūs ik dienas rakstītu kaut ko par lēcu niansēm un īpatnībām, par ražošanas procesu, utml. lietām - ir cerība savākt zināmu auditoriju, kam šīs lietas patiešām interesē. Nelielu. Patiešām nelielu.

Es te ne tāpēc, ka "get outta here", bet aiz cilvēcīgas vēlmes ieteikt netērēt enerģiju vietā un veidā, kas ir pilnīgi neperspektīvi. Tiešām. Vajag apmeklējumu vai atpazīstamību - esiet bezkaunīgi, pērciet SC lietotājus, maksājiet par slavinošu ierakstu. Līšana komentāros ar saviem piedāvājumiem beigsies ar banošanu, ieraksts reizi mēnesī par atlaidēm nebūs tā vērts, lai kāds ikdienā jūs lasītu. Ka es jums saku.

Tas tāds garāmejošs, ieteikuma tipa ieraksts, drīkst, protams, ignorēt, bet padomājiet par to.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system