zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Jun. 18th, 2010|07:42 pm

rasbainieks

mīļo sīrupiņ, man ir problēma.
es tā neaktīvi meklēju jaunu ričuku (neaktīvi tāpēc, ka neesmu pārlieku bagāta meitene, un arī tāpēc, ka labi pacenšoties, var uz piekto stāvu izstaipīt arī manu 17kilogramīgo dranduļetu). bet šodien vienā no vācu un holandiešu grabažu un negrabažu tirgotavām ieraudzīju tādu, kurš jau uzreiz izskatījās pēc mana ričuka. pēc tam, kad pacilāju viņu rokās, mūsu sirdis jau bija gatavas vienoties kopīgā dziesmā. bet dziesma aprāvās pie faktora "kājas bremze un 3 ātrumi rumbā".
vot kā jūs domājat (tie, kuri zina, kā es braucu) - es nebūšu briesmīgi nelaimīga ar 3 ātrumiem rumbā, 1 rokas bremzīti un kājas bremzi? mani briesmīgi kretinē tas, ka pedāli nevar nolikt tur, kur man vajag. bet visādi citādi ričuks lielisks.
plusi: viegls, un tas vēl ar visiem garajiem dubļubleķiem, kas man ir total must, bagāžnieku, kas arī man ir total must, un peku, kas ir patīkams bonuss. plānas un plikas riepas (vasarā pluss, ātri ripo).
mīnusi: kājas bremze, kājas bremze, vēlreiz kājas bremze. un 3 ātrumi rumbā un tas tizlais pārslēdzējs, kāds visiem 80to gadu ričukiem. plānas un plikas riepas (ko es darīšu ziemā? kur es dabūšu kaut ko tādu, ko var uzlikt to pliko riepu vietā un tik plānu? un kas nemaksās 200 eiro gabalā?)
un vēl nav skaidrs, vai 80 ls par tādu ir ok vai nav. ja ņem vērā, ka es savu gt nopirku par 100 (neieslīgsim detaļās, cik viņā ir ieguldīts vēl pēc tam, bet nu es jau viņu arī jāju). cik tālu ir no šiem 80 līdz 200+ par jaunu un spīdīgu lētā gala treku vai ekvivalentu (kuru es vēl neesmu apgrābstījusi un mūsu sirdīm nav bijusi iespēja vienoties kopīgā dziesmā)?
ak sīrupiņ, kā man dzīvot tālāk?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system