|
[Sep. 14th, 2009|07:06 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | fanija |
Date: | September 14th, 2009 - 10:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
moš ja tu šitik Daudz vāri, izmēģini to beršanas variantu ar. Man gan labāk patīk miziņu jušana iekš to mērci, bet gan jau garša no tā nemainās. (starp citu, tavas burciņas godīgi sargāju, kaut ar vairākkārtīgi sirojumi šaismājās mani jau noveduši tuvu tkemalibrīvai stadijai;))
Man māte caur šī gada mazumu taisīja bez mizām, atkauloja un klāti lika tādas lietas kā sierāboliņa sēklas, koriandara sēklas un piparmētru. Samācījusies (salasījusies) caur googlestanti. Dievīgs!
From: | fanija |
Date: | September 15th, 2009 - 12:36 am |
---|
| | | (Link) |
|
un bez kinzas/bazilika/dillēm un tādām lietām? vispār jau tās receptes nudien lasītas dažādas, šī izklausās interesanta, vēl gribētu pamēģināt klāt pievārīt kaut ko no dārza ogām, jāņogas, par piemēru. citugad gan.
man arī patīk miziņu jušana, un man patīk skatīties filmas, kamēr atkaulo plūmes :) es vienvakar gandrīz aizbraucu tevi atbrīvot no burciņām, bet gribēju apvienot ar murka apmeklējumu, tak murks nebij mājā, tā nu aplauzās viss brauciens.
From: | fanija |
Date: | September 15th, 2009 - 11:43 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu nekādu cūķim paredzēto vietu jau viņas man neaizņem, tā ka brauc, kad pašai ērti!:) | |