|
[Aug. 2nd, 2009|01:01 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | |
Date: | August 2nd, 2009 - 01:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es jau kādu pusotru gadu esmu uz viņu pavilkusies, mhm, mhm. un vēl šausmīg gardas ir tās gatavās, mazpaciņās nopērkamās. ideāls travel food. s.c., ļoti garšīgi ir tādām karstām un ugunīgām putrām pieēst klāt mājas sieru, to biezpienveidīgo. panīrs, iespējams, arī ietu uz urrā.
nēnu es saprotu, ka esmu te atklājusi baigāko ameriku, haha ;)
From: | |
Date: | August 2nd, 2009 - 01:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
labāk vēlu, nekā nekad, vai ne :) ā, un ja Tu kādreiz gribi pievērsties auzu pārslām arī, tad viņas šitā ēdamas: aplej ar karstu ūdeni, uz minūtēm sešām-septiņām atstāj, pēc tam iepļurini iekšā kādas 2 ēdamkarotes āboļu ievārījuma un pusi banāna (samīcītu). samaisi visu un endžōj. nekādus cukurus vai citas figņas nevajag un neprasās, svaigs un barojošs brokastu foods.
paldies, šito lai citi pieraksta blociņos, tur ir banāni, mans pēdējais neēdamais bastions :) klau, a tu skapjos uz līnijām vairs nekad nemūžam nenāksi?
From: | |
Date: | August 2nd, 2009 - 01:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
banānu vietā var ļōti gatavu persiku, vai sasmalcinātu ananāsu, vai kādu citu saldu augli iepļurināt, feel free to experiment :)
a skapī es te pēdējās pāra nedēļas vai nu pārstresojusies un aizņemta, vai arī mājās neesoša esmu bijusi. šas ienākšu. | |