zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jul. 7th, 2009|04:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:July 7th, 2009 - 08:38 pm
(Link)
atpizģīs un nopizģīs!
From:[info]cloud_zero
Date:July 7th, 2009 - 10:42 pm
(Link)
Ak, Dievs, neviena no augšminētajām realitātēm man nešķiet tik baismīga, lai atsauktu savu piedāvājumu. Turklāt neviena no augšminētajām varbūtībām man no jūsu puses nespētu nodarīt nekādu skādi... Get real! Tieši otrādi, zinot, ka man ir taisnība (no kā atzīšanas jūs par katru cenu izvairīsieties), esmu ar sievu gatavs jūs uzņemt bez nekāda naida (uzvarētājiem vienmēr ir labs garīgais, tiekoties ar lūzeriem) tieši otrādi draudzīgipie tējas tases, vai kā stiprākā (ko vien vēlēsieties - no alus līdz heroīnam) un draudzīgi pasmiesimies par šo savdabīgo eksperimentu/komnentu rekordu šajā kopienā. Un protams neiztrūkstoša vakara daļa plates un to cenas (ielākajai daāi esmu saglabājis čekus). Runājot par Caps Lokiemar watt,un pāris citiem draugiemn noskaidroju,ka manis vakjar piekoptais rakstīšanas stils ir perfekti legāls blogos (es tā varu rakstīt vislaik, katru ;postu , mūžīgi), tādēļ to tirpmāk izmantošu visu postu rakstīšanā, tikai ne savos blogos, jo turman ir savasistēma. Bet visās kopienās, kur tu mēdz rakstīt +/-regulāri šis tas pareādīsies. Vienkārši jautrībai. Bija taču jautri, vai ne?

Bet visiem tiem kam kautkas turpomāk nepatiks manās darbībās var aiziet un nokārtot savu ļoti nepiueciešamo defekācijhas procesu un pēc tam draudzīgi ieturēt ar to gardu maltīti (kā slavenajā P.P.Pazolīni filmā). Tas nomierinotnervus tādiemnervoziem cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:July 7th, 2009 - 10:50 pm
(Link)
es ar lielāko prieku aiziešu pie tevis ciemos, kad būs laiks (tas nebūs uzreiz), man ir interesanti.
tikmēr atceries vienu detaļu - savos blogos tu perfekti legāli vari rakstīt ko un kā vien vēlies, upperkeisā hujupperkeisā, ar kādiem blinkiem un marquee vien gribi, bet komūna vairs nav tavs blogs.

hackers counter system