Viena lapa -

About  

Previous Entry Aug. 23rd, 2010 @ 01:04 am Next Entry
es nevaru šito izturēt nu runājiet taču par to ko jūs nevarat atrisināt norādiet uz manām kļūmēm
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]putnupr
Date: August 23rd, 2010 - 01:07 am
(Link)
te tak neviena nav
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: August 23rd, 2010 - 01:09 am
(Link)
tieši tā. dziļā kosmosā pēdējie signāli kas nekur nenonāks
[User Picture Icon]
From:[info]garamgajejs
Date: August 23rd, 2010 - 01:12 am
(Link)
Divi joprojām neatbildēti jautājumi ir par apziņu un identitāti. Man arvien ticamāk liekas, ka atbilde uz šiem jautājumiem ir viena un tā pati. Tātad, tas, ko gribu teikt ir, apziņa = identitāte. Es tikai trennējos. Tur vēl ir turpinājums, taču tas nav mans lauks, bet tu varētu uzrakstīt kaut ko ar protagonistu, im serious.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: August 23rd, 2010 - 01:26 am
(Link)
gribētu teikt, ka uzrakstīšu, bet nevaru tā teikt šobrīd, jo tas būtu bezatbildīgi. lielākais šķērslis, ko pēdējā laikā esmu uzgājis ir, ka vislaik uzskatīju, ka lielāka apjoma vienotai rakstībai ir jānāk viegli un jāsagādā bauda, bet izskatās, ka ir sūri jāšansē un jābūt gatavam frustrācijai un neapmierinātībai, jāsaglabā neatlaidība. tā arī būs beigās, ka tas ir kā vālēt ar mocīti pa vagām (kāds sens motīvs). cibā esmu iemanījies atbrīvoties no spriedzes ar atslēgmezgliem, kas atbrīvo enerģiju un mierina trauksmi. tādējādi manā gadījumā protagonista sakarā ir jābūt kādam citam virsmērķim, un man par to ir sajūta. vienkārši joprojām ir pagrūti noticēt, ka ir sūri jākapā
[User Picture Icon]
From:[info]garamgajejs
Date: August 23rd, 2010 - 01:47 am
(Link)
Jā, jašansē sūri, same here :)) Bet ja jokus pie (patvaļīgas) malas, tad tiesa, ko saki un to var tikai paplašināt uz jebkādiem zināmiem virzieniem.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba