Jul. 17th, 2012 @ 12:03 pm (no subject)
About this Entry
Vakar realizēju nu jau kādu laiku briedušo ideju uzcept siera kūku jeb cheese cake.
Izmantoju šo recepti. Tiesa, aizmirsu pielikt vaniļas cukuru un iztiku bez lēdijas 180 km attālumā.
Mani secinājumi -
1) cepeškrāsns vairāk jāregulē cept no apakšas (kūkas virspuse sabrūnēja vairāk nekā gribētos)
2) bija ĻOTI garšīgi, kamēr kūka bija silta - nākamreiz neklausīšu autoru un nelikšu ledusskapī
3) varbūt tomēr drusku vairāk cukura
4) un nākamreiz jāpamēģina ar oriģinālo Filadelfijas sieru, vai atšķirība būs jūtama.
5) [info]sirdna arī piedalījās ar palīdzību ingridientu pirkšanā un cepumu drupināšanu. Un ēšanā, protams, protams :)))

Cepšu vēl. Un eksperimentēšu ar sastāvdaļām un veidiem.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: July 17th, 2012 - 12:46 pm
(Permanent Link)
man bija viena cita recepte, bet atdzisusi bija- nu ļoooooti garda.
biezpiena masā biju ielikusi cukādes
From:[info]susure
Date: July 17th, 2012 - 02:34 pm
(Permanent Link)
no visas sirds iesaku http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3842/baked-raspberry-cheesecake
un ogas citas var protams
From:[info]lapsa
Date: July 17th, 2012 - 09:45 pm
(Permanent Link)
es lieku rikotas sieru