Jul. 17th, 2012 @ 12:03 pm (no subject)
About this Entry
Vakar realizēju nu jau kādu laiku briedušo ideju uzcept siera kūku jeb cheese cake.
Izmantoju šo recepti. Tiesa, aizmirsu pielikt vaniļas cukuru un iztiku bez lēdijas 180 km attālumā.
Mani secinājumi -
1) cepeškrāsns vairāk jāregulē cept no apakšas (kūkas virspuse sabrūnēja vairāk nekā gribētos)
2) bija ĻOTI garšīgi, kamēr kūka bija silta - nākamreiz neklausīšu autoru un nelikšu ledusskapī
3) varbūt tomēr drusku vairāk cukura
4) un nākamreiz jāpamēģina ar oriģinālo Filadelfijas sieru, vai atšķirība būs jūtama.
5) [info]sirdna arī piedalījās ar palīdzību ingridientu pirkšanā un cepumu drupināšanu. Un ēšanā, protams, protams :)))

Cepšu vēl. Un eksperimentēšu ar sastāvdaļām un veidiem.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.