Feb. 29th, 2008 @ 01:27 pm (no subject)
About this Entry
vai saldo kukurūzu var likt pie sautējuma - būs garšīgi? un ja jā - kurā brīdī tā jāliek - sākumā, pa vidu vai beigās?
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: February 29th, 2008 - 01:34 pm
(Permanent Link)
Var likt (un man garšo). Tāpat kā zirnīšus. Uz pašām beigām - lai tikai siltums pieķer, jo tā jau ir gatava ēšanai:)
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: February 29th, 2008 - 01:46 pm
(Permanent Link)
svaigu vai no bundzhas?
-
/bundzhas kukuruuzu tieshaam pavisam iisi jaauzsilda, lai miza cieta nepaliek.../
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: February 29th, 2008 - 01:49 pm
(Permanent Link)
Galīgi svaigu neesmu likusis, tikai saldētu - no dārzeņu komplektiem. Un uz tiem jau minūtes rakstītas;D
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: February 29th, 2008 - 01:55 pm
(Permanent Link)
nu jaa - taas arii jau ir "karseetas" - to toch ilgi nevakag - taas pashas mizas deelj...
-
aaaaa - kaa man sagribeejaas svaigi vaariitas kukuraazas vaaliites uzgrauzt pusdienaas :) - taadas lielas, suliigas, kaa Ukrainaa... ehh :(
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: February 29th, 2008 - 02:01 pm
(Permanent Link)
no bundžas, es par to domāju.
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: February 29th, 2008 - 01:47 pm
(Permanent Link)
piebiedrojos šim viedoklim :)