Augusta DebesisKeep It Simple |
| ||||||||||||||
Galvenokārt skābs krējums (12%) oder pusuzpus ar kefīru + citrona sula (apmēram 1) + dažas daiviņas spiesta ķiploka + karijs + kaut kādi pipari (5 piparu maisījums, piemēram) + sāls + cukurs (pēc garšas).
Es to marinādi arī kā salātu mērci lietoju dārzeņu+vistas salātiem:)
un majonēze tur nebija?
jasno, paldies :)
Nebija. Bet var arī majonēzē marinēt. Bet nu es tāda taupīga + par kalorijām domaju;)
mrssanderz, a mrssanderz, vai tās filejas ar bija ēdamas? Man nav ne jausmas, kā tas varēja garšot :)
mēs tās uz pannas sacepām un ēdām. esam dzīvi :-))) paskābas bija, bet varbūt tāpēc, ka tika izceptas tikai vakar vakarā.
uz grila ceptas varētu garšōt labāk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||