Apr. 10th, 2007 @ 03:24 pm (no subject)
About this Entry
Kūm, a Kūm, iemetīsi ar spārniņu marinādes recepti?
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: April 10th, 2007 - 03:28 pm
(Permanent Link)
Galvenokārt skābs krējums (12%) oder pusuzpus ar kefīru + citrona sula (apmēram 1) + dažas daiviņas spiesta ķiploka + karijs + kaut kādi pipari (5 piparu maisījums, piemēram) + sāls + cukurs (pēc garšas).
Es to marinādi arī kā salātu mērci lietoju dārzeņu+vistas salātiem:)
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: April 10th, 2007 - 03:31 pm
(Permanent Link)
un majonēze tur nebija?
jasno, paldies :)
[User Picture Icon]
From:[info]kuminjsh
Date: April 10th, 2007 - 03:34 pm
(Permanent Link)
Nebija. Bet var arī majonēzē marinēt. Bet nu es tāda taupīga + par kalorijām domaju;)
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: April 10th, 2007 - 04:00 pm
(Permanent Link)
mrssanderz, a mrssanderz, vai tās filejas ar bija ēdamas? Man nav ne jausmas, kā tas varēja garšot :)
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: April 10th, 2007 - 04:02 pm
(Permanent Link)
mēs tās uz pannas sacepām un ēdām. esam dzīvi :-))) paskābas bija, bet varbūt tāpēc, ka tika izceptas tikai vakar vakarā.
uz grila ceptas varētu garšōt labāk.