shis un tas

baa, tizlums - neraksts latvieshu burti. >:(

shodien mani virtuaalie draugi taadi klusi. neviens neko neraksta un nespamo. garlaic+gi. toties darbaa labi pastraadaaju. :)


peec darba pakliidu pa centru. gribeeju sagaadaat savam laptopam paarsteigumu - jaunu somu. esoshaa nav gana eerta. tomeer aplauzos. nu nafig man pirkt somu par 30 - 50 Ls, ja kompis maksaaja 100? lai viss paliek kaa ir.

* * *

sagribeejaas alu. pirmaa doma - uzzvaniit ND. vinjsh tur pat netaalu straadaa. roka jau sniedzaas peec telefona, kad apdomaajos - nav ko izaicinaat likteni. kas zin, kaa tas viens alus beigsies. parasti beidzaas veelu naktii. labaakajaa gadiijumaa. turklaat naudas man arii nav, lai tuseetu.

* * *

nejaushi iekliidu graamatniicaa. biju jau sen noskatiijis Bulgakova "Meistars un Margarita". Ls 1,28. nav dargi - varu atljauties.
ielikshu plauktaa pie paareejiem garadarbiem. lai gaida savu kaartu. varbuut arii kaadreiz sanjemshos un izlasiishu.
vajadziibas gadiijumaa varees arii kaadam cieminjam iedot palasiities - kameer es esmu izgaajis internetaa. a to vinji atsakaas lasiit visaadus bakunjinus, kadafi un niiches. labaak, redz, jau n-to reizi lasiis Jerofejeva "Moskva-Petushki". bet citu praatiigu graamatu man sheit nav.
starp citu, mani aarkaartiigi paarsteidza shii cieminja lasiitspeeja - to Jerofejevu piebeidza kaadaas 2 stundaas. man bi taads talants. tad nebuutu naacies mociitu to Bakunjinu 2 gadus. un Niichi ar' es buutu piebeidzis. nemaz jau nerunaajot par Kadaffi un to pashi Jerofejevu. peedeejo es meegjinaaju lasiit reizes 2 - 3. taalaak par kaadu 13.lappusi netiku. veel aizvien nebaidzu briiniities.

* * *

no liktenja neaizbeegsi. naaksies vien ahovakar dzert alu. piezvana visaadi un saka, ka dariit neesot ko. esot jaadzer alus. pie manis. nu ko padariisi - alus paliek alus. atteikt nedriikst. kaa tas viss beigsies - redzees.

Comments

rakstiishu ;)))
raksti. gaidīšu. ;P~
Nekur jau es nepazudīšu! "Kādu laiku"
kuraa graamatniicaa pa Ls1.28?
tas ir LU grāmatnīcā, pretī bastejkalnam. viņa ir oriģinālvalodā, t.i. - krievu. bija arī cietajos vākos pa Ls 2,00.
Skaisti... buus iemesls beidzot vinju izlasiit...
meistars un margarita ir lasīts kādas reizes 5.
heh, būs tev jāiedod saraksts ar grāmatām, ko es vēl neesmu lasījusi-lai man pie tevis būtu ko darīt :D
nez kāpēc mani tas nepārsteidz. pat vairāk - es jau biju pārliecināts, ka tu viņu esi jau vismaz pāris reizes izlasiijusi. ;)
nu iedod, iedot to literatūras sarakstu. :)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba